BEBKA tarafından gerçekleştirilen değerlendirme sonucunda, 2019 Yılı Teknik Destek Programı Mart-Nisan döneminde yapılan 24 başvurudan 13 adet teknik destek talebi başarılı bulundu.

2019 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında bu dönemde Bilecik Ticaret İl Müdürlüğü “Ahilik Teşkilatından Sosyal Kooperatifçiliğe”, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ise “Dijital Dönüşüm Uzmanlığı Eğiticilerin Eğitimi"projesiyle destek almaya hak kazandı.

Konuyla ilgili BEBKA’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“2019 Yılı Teknik Destek Programı Mart-Nisan dönemi değerlendirme süreci Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği hükümleri uyarınca gerçekleştirilmiştir.

2019 Yılı Teknik Destek Programı için Mart-Nisan döneminde 24 proje başvurusu yapılmıştır. Yapılan değerlendirmeler neticesinde 13 proje, başvuru rehberinde belirtilen puanlama kriterlerine göre başarılı bulunmuştur.

ursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı’ndan teknik destek almaya hak kazanan ve kazanamayan tüm başvuru sahiplerine resmi yazı ile bildirim yapılacaktır.

Teknik Destek Almaya Hak Kazanan Projeler Listesinde Yer Alan Başvuru Sahiplerinin Dikkatine

Teknik destek değerlendirme sonuçlarının Ajansın internet sitesinde yayımlanmasını müteakip en geç on iş günü içindeBaşvuru Sahibi Kurumlar ile Ajans arasında Sözleşme imzalanması gerekmektedir. Listedeki başvuru sahipleri bu süre zarfında sözleşme imzalamak üzere Ajansa başvurmaması halinde destekten yararlanamayacaktır.

Sözleşme süreciyle ilgili olarak başvuru sahipleriyle başvuru aşamasında beyan edilen elektronik posta adresleri üzerinden iletişime geçilecektir.

2019 Yılı Teknik Destek Programı başvuru süreci Mayıs-Haziran döneminde de devam etmektedir.”


 

Editör: TE Bilişim