SKM çalışmaları kapsamında ilimizdeki birçok kurumu ziyaret eden Belediye Başkanı Nihat Can, kurumlarımızla birlikte el ele vererek Bilecik’imiz için çok güzel çalışmalar ortaya koyacaklarını belirterek; ‘’Bütün kurumlar olarak Bilecik için varız’’ dedi.

Belediye Başkanı Nihat Can, beraberinde Milletvekilimiz Selim Yağcı ve Cumhur İttifakı üyeleriyle birlikte ilimizdeki kurumları ziyaret ederek, yetkililer ve çalışanlarla bir araya geldi.

Sabah saatlerinde Halk Eğitim Merkezi ile Türkiye Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğünü ziyaret eden Belediye Başkanı Nihat Can, çalışanlara kolaylıklar diledi.

Daha sonra Milletvekilimiz Selim Yağcı ve beraberindeki üyelerle birlikte Mimarlar Odası’nı ziyaret eden Belediye Başkanı Nihat Can, ilimizde yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretleri kapsamında Esnaf ve Sanatkarlar Odamız Başkan Halit Gölcan ve oda üyelerini; Milletvekilimiz Selim Yağcı ve birlikte ziyaret eden Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’Milletvekilimiz Selim Yağcı ve hizmet için aynı yola çıktığımız arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ettik. İlimizin ticari ve ekonomisinde lokomotif görevi gören Esnaf ve Sanatkarlar Odamızın üyelerinin fikir ve taleplerini dinledik. İnşallah karşılıklı fikir alışverişlerimizden güzel çalışmalar ve projeler çıkarırız.’’ İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim