Vali Ahmet Hamdi Nayir ve AK Parti Milletvekili Fahrettin Poyraz’ın öderliğinde bir heyet, geçtiğimiz hafta Ankara’ya giderek kar yağışından zarar gören ilimizin sorunlarını hükümet yetkililerine iletti. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüşen kafile, AFAD’ın çalışmaların hızlanması ve İl Özel İdaresine ek bütçe aktarılması isteklerini ilettiler.


15 Ocak 2015 Perşembe günü gerçekleşen ziyaretle ilgili bilgi aldığımız Milletvekili Fahrettin Poyraz, bölgemizin afet kapsamına alınmasının söz konusu olmadığını belirterek, “Konuyla ilgili olarak destek talep ettik. Eksiklerimizin tamamlanması için çalışıyoruz. Gerek Özel İdaremizin gerekse belediyelerimizin taleplerini ilettik. Şu anda bölgenin afet kapsamına alınması yönünde bir düzenleme yok. İl Özel İdaremize ek kaynak istedik. Olar da talepler noktasında destek olmaya çalışacaklarını belirttiler ancak rakam şu anda belli değil.” ifadelerini kullandı.


Kafilede;  Vali Ahmet Hamdi Nayir, Milletvekili Fahrettin Poyraz, AK Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, Gölpazarı İlçe Başkanı Semih Yavuz ve Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık yer aldı.

Kafilede Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın bulunmaması ise dikkatlerden kaçmadı.

Editör: TE Bilişim