Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Belediye Başkanı Nihat Can, TSO Başkanı Şükrü Keskin ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyaret hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Nihat Can, faydalı fikir alışverişlerinin yapıldığını belirterek; ‘ Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü Keskin ve değerli TSO Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile bir araya geldik. Şehrimize yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarımızı ve yatırımları değerlendirdik. Ülkemizin ve şehrimizin büyümesi ve gelişmesi yolunda bir ve beraber hareket ederek Yeni Türkiye yolunda 2023 hedeflerine emin adımlar ile ilerlemesi noktasında çalışmalarımızı var gücümüzle sürdürüyoruz.’’ Dedi.

TSO Başkanı Şükrü Keskin ise Bilecik Belediyesi işbirliğinde Bilecik ve şehir insanı için güzel çalışmalar gerçekleştirme gayretinde olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can’a misafirperverliği ve katkıları dolayısıyla teşekkür etti’’

Editör: TE Bilişim