Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, kendisine gazetemiz tarafından yöneltilen; “ilimize gelen başbakan olsun, bakanlarımız olsun, bir müjde, bir vaat alıyoruz. Hazır sizde kasanın başındayken bir müjde alalım sorusuna “Heybem yok” diyerek esprili bir dille yanıt verdi.

“Onların heybesi doluysa, bilin ki bunun sebebi biziz”

Bakan Zeybekçi AK Parti İl Başkanlığı’nda yaptığı konuşmasında önümüzde seçimlerin önemine vurgu yaparken, gazetemizin kendisine yönelttiği ilimize müjde ve vaat sorusuna; Ekonomi Bakanı olarak diğer bakanların heybelerini doldurmakla görevli olduğunu söyleyerek konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Şimdi bizim Orman Su İşleri Bakanımız, Ulaştırma Bakanımız, Milli Eğitim Bakanımız, Sağlık Bakanımız gittikleri yerlerde. Özellikle Orman ve Su İşleri Bakanımız der: “Heybem dolu geldim. Şuraya gölet, şuraya baraj, şuraya orman gibi. Tabi onun arkasından konuşmaya ben çıkarım. Heybe yok! Bizim işimiz onun heybesini doldurmak. Onun heybesi doluysa, bilin ki bunun sebebi biziz. Onun için ona sayalım ama şimdi Allah’ın izniyle başkanımızla konuştuğumuz, eski o kuruluş şehri, Osmanlı’nın şehri, bilerek, kasten Yunan’ın yakıp, yıktığı bölgeleri bir kültür bölgesi, kültür havzasına dönüşmesi ile ilgili bir yer. Buna artı olarak, yeni bir organize sanayi ile ilgili bir çalışmaları var. Bizde onu tarihin en büyük, dünyanın en iddialı teşvik, yatırım sistemidir. O yatırımlarla ilgili inşallah irtibatı devam ettireceğiz, değerli Milletvekilimiz, sayın başkanımızla. Elimizden ne geliyorsa Bilecik için diyoruz.”

Editör: TE Bilişim