Cafer Elmas

Gökkaya Park, Bileciklilerin hizmetine girdi. Pelitözü Gölpark yolu üzerinde açılan Gökkaya Park, Bileciklilere havuz başında düğün imkanı sunuyor. Yaklaşık 4000 metrekare alan üzerine kurulan Gökkaya Park, müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmayı amaçlıyor.

Bilecik'in önemli eksiklerinden birini giderecek olan VIP hizmet sunacak yeşil ile suyun birleştiği güzide tesis Bilecik'te bir ilk olacak. Havuz başında nişan, düğün ve özel günler için ideal hizmet vermeyi amaçlayan tesis, sabah kahvaltılarından öğle yemeğine ve akşamları özel menü ile kaliteli hizmet sunmayı hedefliyor.

Tüm dekorasyonun kendi fikri olduğunu belirten Gökkaya Park işletmecisi genç girişimci Ahmet Gökkaya, düğün ve kutlama etkinlikleri için Bileciklilere iyi bir hizmet sunmayı amaçladıklarını söyledi.

Bu yıl tesisin yaz aylarında tamamlandığını ve büyük ilgi görerek birçok düğün organizasyonu aldıkları için havuzu yüzme amaçlı hizmete sokmayacaklarını belirten Ahmet Gökkaya, gelecek sene Kulüp Kart sistemi ile havuzu da hizmete sunacaklarını belirtti.

Bilecikliler için her türlü ayrıntıyı düşünen Gökkaya Park, engelli vatandaşları da unutmayarak onlara tesis içerisinde hizmette bütün kolaylıkları sağlıyor. Özel menülerle Bileciklilerin karşısına çıkan Gökkaya Park, ayrıcalıklı ve kaliteli hizmeti ile müşterilerinin kalbini fethetmeyi hedefliyor.    

Editör: TE Bilişim