Geçtiğimiz hafta açıklanan Emniyet Müdürlüğü atamaları kararnamesinde tayin olan Bilecik Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Topçu, ilimizde tek terfi eden emniyet mensubu olarak 1. Sınıf Emniyet Müdürü oldu.

Ankara Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığına müfettiş olarak atanan Topçu, 3 yıldır ilimizde Emniyet Müdür Yardımcılığı ve Emniyet Müdür vekilliği görevini de yürütüyordu.

1990 akademisyenleri mezunları kapsamında terfi eden tek emniyet mensubu olan Mehmet Topçu, 1. Sınıf Emniyet Müdürü olurken, artık Ankara’da Özel Güvenlik  Denetleme Başkanlığı’nda müfettiş olarak görev yapacak.

Gazetemize veda ziyaretinde bulunan Topçu, 9 ilde görev yaptığını en rahat ve huzurlu olarak Bilecik’te 3 yıllık meslek hayatı olduğunu söyledi. Bilecik’in yaşanabilir huzurlu  sakin bir il olduğunu, çalıştığı süre zarfında  emniyet personeli olsun, Bilecik halkı olsun elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışarak kamu görevi verdiğni belirtti.

Topçu, bilmeden kırdığı, üzdüğü birileri varsa özür dileyerek haklarını helal etmelerini de istedi. 1. Sınıf Emniyet Müdürü olan Mehmet Topçu’ya yeni görevinde başarılar dileriz. 

Editör: TE Bilişim