Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin, TOBB Bilecik Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Şermin Kahraman, Meclis Divanı Üyeleri ile birlikte KKTC ziyaretleri kapsamında, Kıbrıs Türk Ticaret Odasını ziyaret ederek kardeş oda protokolü imzaladı.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası arasında sağlanacak işbirliğinin yanı sıra faaliyetler/projeler yapmak amacıyla “Kardeş Oda Protokolü” Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Deniz arasında imzalandı.

İmza altına alınan protokol ile birlikte, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ile Kıbrıs Türk Ticaret Odası arasında iletişimi güçlendirmek, karşılıklı hizmet standartlarının arttırılmasını sağlamak, ortak toplantı ve faaliyetler düzenlemek, ortak projeler hazırlamak ve hayata geçirmek, iki ülke arasındaki ticaretin ve turizmin gelişmesinin yanında, Sosyo-kültürel faaliyetlerde gerçekleştirilecek.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ev sahipliğinden dolayı teşekkürlerini iletti. Ziyaretin sonunda iki oda arasında karşılıklı hediye takdimi yapıldı.

Editör: TE Bilişim