Bilecik Devlet Hastanesi’nde Genel Cerrahi Doktoru olarak 23 yıldır görev yapan  Can Bekar'ın emekliliğini istediği ve İstanbul’da özel bir hastanede çalışmaya başlayacağı öğrenildi.


Uzun yıllar Bilecik'te görev yapan mütevazi kişiliğinin yanı sıra doktorluğundaki başarısı ile bir çok kişiyi ameliyat yaparak tedavi eden Dr. Can Bekar, birçok çocuğunda erkekliğe ilk adımını attığı sünnetini de gerçekleştirdi.


Bilecik'in Can abisi, hastanede Can Hoca olan personeli ile kurduğu iyi diyalog sayesinde sevilen sayılan Dr. Can Bekar’ın Bilecik Devlet Hastanesi’nden ayrılışı Bilecik için bir kayıp olarak değerlendiriliyor. Başarılı ve uzman doktorların Bilecik'te kalmasının zor sağlandığı bir hastaneden mevcut ve başarılı doktorlarında ayrılması ile yerlerinin doldurulup doldurulamayacağı merak edilirken, uzun yıllar koyduğu doğru teşhisler ile güvenli ve başarılı ameliyatlar yapan ayrıca herkese yardımcı olan Can Bekar'ın siyasiler ve hastane yöneticileri tarafından emekli olup özel hastaneye gitmesinin neden engellenemediği merak ediliy
or.

Editör: TE Bilişim