Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluş'un Şehri Bilecik, ulusal televizyon kanallarından  Beyaz TV ekranlarında yayınlanan ''Mert Savaş İle Cennet Köşeler'' adlı programda izleyici karşısına geliyor.
Bilecik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından şehrimizde ağırlanan Mert Savaş ve Beyaz TV ekibi,  Bilecik'in tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin yanı sıra İnanç Turizmi noktasında barındırdığı özellik ve güzelliği ekranlara taşıyor. 
Usta Televizyon Programcısı Mert Savaş'ın  sunduğu ve büyük bir beğeniyle takip edilen program vasıtasıyla Bilecik'in tarihi ve kültürel yöndeki zenginlikleri yanısıra, doğal güzellikleri ve sosyal yaşantısından birçok kesiti, televizyon ekranlarında olacak.
BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI ULUSLARARASI BİLECİK 11. TİYATRO FESTİVALİNİ BEYAZ TV'YE  ANLATTI 
Belediye Başkanı Selim Yağcı, ilimizin birçok güzelliklerini televizyon ekranlarına taşıyacak olan programda, bu yıl uluslararası boyutta gerçekleştirilen Uluslararası Bilecik 11. Tiyatro Festivali'ni ekranlarda anlatacak.
Şehrimizin sosyal ve kültürel yaşamından güzel esintiler sunacak olan program kapsamında ilimiz, köy, belde ve ilçeleriyle ekranlara geliyor.
Tüm vatandaşlarımızı, 20 Kasım Pazar günü, Saat: 15:30'de ekranlarda olacak programı izlemeye davet ediyoruz.

Editör: TE Bilişim