TÜGVA  (Türkiye Gençlik Vakfı) Bilecik Şubesi, çalışmalarını sürdürüyor.


TÜGVA Lise Koordinatörü Emrah Bilanik,  gençlerin doğru şekilde eğitilmesinin önemine vurgu yaparak , “TÜGVA’da çalışmalarımızı bu yönde ilerletiyoruz. Şehrimizdeki her gence dokunmaya, onların sıkıntılarını, varsa kaygılarını gidermeye çalışıyoruz. Ben ve ekibim imkanlarımız dahilinde ilimizdeki liseleri tek tek ziyaretederek, bütün lise öğrencilerinin hayatlarında onlara destek olacak böyle bir yol arkadaşına sahip olduklarını bilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.” dedi.

KONGREYE DAVET

Gençleri  Genç Türkiye Kongresi’ne davet eden Emrah Bilanik, “Türkiye Gençlik Vakfı, ülkemiz gençliğine yarının dünyasına hazırlanırken arkadaşlık etmeyi amaçlayan ve bu arkadaşlığı; coğrafyamızın değerlerini özümsemiş, ahlaklı, donanımlı ve umut dolu nesillerin yetişmesi adına önemseyen”yeni nesil gençlik vakfı” dır. TÜGVA olarak, Türkiye gençliğinin nasıl heyecan verici bir potansiyel ve dinamizm taşıdığının farkındayız ve bu potansiyelin hayatın her alanında kendimiz, ailelerimiz, çevremiz ve bütün insanlık için hayırlı, verimli bir etkinliğe kavuşması için faaliyet gösteriyoruz.

Genç Türkiye Kongresi ile, toplumun önemli meseleleri ve çözüm bekleyen sorunlarımız hakkında görüşlerinizi almak üzere sözü size vermek istiyoruz. Fikirlerinizi çekinmeden ifade edebileceğiniz, yaşıtlarınızla seviyeli tartışmalar yapma imkanı bulacağınız bu organizasyon farklı bakış açılarını tanıyacağınız, birlikte düşünme, müzakere etme ve ortak bir fikre ulaşma yollarını öğreneceğiniz samimi ve nitelikli bir gençlik platformu olacak. Çok düşünmeye ve çok konuşmaya var mısınız?”dedi.

Editör: TE Bilişim