Gamze Elmas

Bu yıl 6.sı düzenlenecek olan YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nda Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde stant açılacak.

Bilecik’in tanıtımı için önemli girişimlerde bulunan Ticaret ve Sanayi Odası bu yıl da fuarda yöresel ürünlerini tanıtacak.

7-11 Ekim tarihleri arasında Antalya EXPO Center’de düzenlenecek olan YÖREX Fuarı’nda Bilecik’in açacağı stanta yöresel ürünler fuar ziyaretçilerine tanıtılacak.

YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı, üretildiği veya yetiştirildiği yörenin adıyla anılan tarım ürünleri gıda ürünleri, el sanatı ve sanayi ürünlerini ulusal ve küresel ölçekte tanıtmak amacıyla düzenlenen bir organizasyon olarak kuruluyor.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişimleri ile açılacak olan stanta GÜLANA, YÖREM GIDA, BOZÜYÜK UNLU MAMÜLLERİ ve SAHİ ÇÖMLEKÇİLİK katılacak.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Uzun, YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’na Bilecik’i tanıtmak ve yösel ürünleri katılımcılar ile buluşturmak adına katıldıklarını belirterek, Bilecik’in yöresel ürünlerinin ticarileşme sürecini destekleyip ürünlerde markalaşmayı sağlayarak yöresel ürünlerin katma değerini arttırmayı hedeflediklerini belirtti.

Fuarda açılacak stantla Bilecik’in yöresel ürünlerini üreten işletmelerin ekonomik kapasitelerinin geliştirmesinin yanında ürünlerin kamuoyuna tanıtılmasıyla organizasyonda Bilecik’in tanıtımına katkı sağlanacak.

 

Editör: TE Bilişim