Emine Türksoy

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi UZUN, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde 17 Eylül 2015 Perşembe günü Ankara’da düzenlenecek olan "Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet" yürüyüşüne Oda Yöneticileri olarak katılacaklarını ve yürüyüşe katılmak isteyen tüm Oda üyelerini de götüreceklerini açıkladı. 

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun 14 Eylül 2015 Pazartesi günü AK-İŞ, Memur- Sen, MÜSİAD, Türkiye Kamu-Sen, TBB, TEMAD, TESK, TİSK, Türk-İş, TÜRKONFED, TÜRMOB, TÜSİAD ve TZOB Başkanları ile birlikte bir araya gelerek düzenlediği basın toplantısında, "Kökenimiz, kimliğimiz, inancımız ne olursa olsun, 78 milyon hepimiz Türkiye'yiz. Bizler toplumun bütün kesimlerini temsil eden sivil toplum kuruluşları olarak bir aradayız. Bütün vatandaşlarımızı terörü lanetlemek için kenetlenmeye davet ediyoruz" diyerek 17 Eylül 2015 Perşembe günü Ankara Sıhhiye Meydanı'nda düzenlenecek olan "Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet" yürüyüşüne katılmaya davet etti.

17 Eylül’de düzenlenecek olan bu yürüyüşün Türkiye'nin en büyük meslek örgütleri, sendikalar ve sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlendiğine dikkat çeken Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fevzi UZUN, "Üye sayısı milyonlarla ifade edilen bu kurumların düzenlediği yürüyüşte on binler, ülkemizin tek vücut olarak teröre karşı olan tepkisini gösterecektir. Ayrıca ülkemizin barış ve huzur isteği, bu topraklarda yaşayan herkesin kardeş olduğu en güçlü şekilde vurgulanmış olacaktır" diye konuştu. Oda Yönetimi olarak bu yürüyüşe katılmalarının yanı sıra isteyen Oda üyelerini de yapacakları organizasyon ile Ankara'ya götüreceklerini belirten UZUN, "Tüm üyelerimizi yürüyüşe katılmaya davet ediyoruz. Yürüyüşteki tek simge ise Türk bayrağımız olacaktır. Gelemeyenlerden de ricamız o gün ev ve işyerlerini Türk bayrağıyla donatsınlar." dedi.

Editör: TE Bilişim