Gamze Elmas

           

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla Web sitesini yeniledi.          

Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Uzun, Oda tarafından gerçekleştirilen faaliyetler, eğitimler, araştırmalar, mevzuata yönelik güncel bilgiler ve üyeleri ilgilendiren duyurulardan zamanında ve doğru bir biçimde haberdar olunabilmesi için yenilenen yüzüyle yeni Web sitesinin birkaç gün içerisinde hizmete gireceğini aktardı.


Başkan Uzun, "Bundan böyle daha verimli bir web sitesiyle üyelerimize hizmet edeceğiz. Üyelerimiz yeni web sitemizden pek çok bilgiye kolaylıkla erişebilecekler ve Odamız tarafından gerçekleştirilen faaliyetler, eğitimler, araştırmalar, mevzuata yönelik güncel bilgiler ve üyelerimizi ilgilendiren duyurulardan zamanında ve doğru bir biçimde haberdar olabilecekler" dedi.          

Yeni site hakkında bilgi veren Fevzi Uzun, “öncelikle kullanmakta olduğumuz sitemiz gerek altyapısı ve gerekse görsel sunumuyla Oda üyelerimizin taleplerini gerektiği gibi karşılayamamaktaydı. Ayrıca Akredite Oda olmamız nedeniyle Web sitemizin TOBB Akreditasyon Standartlarına uygun olarak hazırlanması ve üyelerine hizmet vermesi gerekmekteydi” dedi.

Fevzi Uzun, yeni web sitesinin başlıca özellikleri şöyle sıraladı: 

- Online Borç Sorgulama ve Ödeme: Üyelerimiz Oda aidatlarını güvenli bir şekilde odamıza gelmeye gerek olmadan bilgisayar başından detaylı bir şekilde sorgulayıp istedikleri taktirde ödeme imkanına kavuşacaklar.

- Etkinlik Takvimi: Üyelerimiz odamız tarafından planlanan etkinlikleri ay ay, gün gün takvim üzerinden takip edebilecekler.

- Projeler ve Teşvikler Bölümü: Bilecik TSO’nun yaptığı ve başvurduğu tüm projeler ile ilgili bilgilere ulaşıp, Teşvikler hakkında bilgilendirmeler yapılacak ve üyelerimizin haberdar olmaları sağlanacaktır.

- Uluslararası Şirketlerden Teklifler: TOBB üzerinden Dünyadan ve Türkiye’den İhale, Özelleştirme, Yatırım Projeleri ve İş Birliği olanaklarını takip edilebilecektir.

- Fuar Rehberi: Üyelerimiz TOBB üzerinden hangi ay hangi gün hangi fuar var artık sitemiz üzerinden tek tıkla takip edebilecekler.

- Üye Memnuniyet ve Görüş Anketleri :  Online anketler sayesinde Odamız tarafından yapılan faaliyetler hakkında üyelerimizin görüşleri alınabilecek ayrıca diğer istatistiki çalışmalarda üyelerimiz tarafından online gerçekleştirilebilecektir.

- E-Dergi: Odamız tarafından gerçekleştirilen faaliyetler, eğitimler, araştırmalar, mevzuata yönelik güncel bilgiler ve üyelerimizi ilgilendiren duyurulardan zamanında ve doğru bir biçimde haberdar olabilecekleri Ocak 2015 itibariyle 3 aylık periyotlarla yayın hayatına başlayacak BİLECİK EKONOMİ dergimizi de site üzerinden takip etmek mümkün olacaktır.        

Ayrıca İlimizi, Odamız üyelerini yakından ilgilendiren Ekonomik Araştırmalar ve İstatistiki Çalışmalar, Odamız Üyelerinin bilgi güncellemelerini yapılabileceği Üye Bilgi Güncelleme Bölümü, İlgili Mevzuatlar, Ticaret Sicili İşlemleri için gerekli belgeler, Yabancı Dil Desteği, İnsan Kaynakları Başvuru Formu gibi bölümler de sitemiz içinde yer alacaktır. İnternet sitesi bikaç gün içerisinde yayına girecektir.”

Bilecik TSO Başkanı Fevzi UZUN, Bilecik TSO olarak üyelere en iyi hizmet verebilmek amacıyla yeniliklere devam edeceklerini belirterek, “2015 yılının herkese sağlık, huzur ve mutluluklar getirmesini temenni ederim” dedi.

           

 

Editör: TE Bilişim