Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, göreve geldikten sonra en kapsamlı çalışmasını üyeleri arasında anket düzenlemekle gerçekleştiriyor. İlk aşamada en az 1000 üyeye ulaşılması hedeflenen anketle, üyelerin durumlarının tespit edilmesinin yanı sıra, çalışmalardan beklentilerinin de belirlenmesinin amaçlandığı bildirildi.

Bazı meslek gruplarının seçimlerinde çalkantılı bir dönem geçiren Ticaret ve Sanayi Odası, yönetimin oluşmasından sonra devam eden kutlama ziyaretlerinin ardından odayı ve üyelerini ilgilendiren çalışmalara yöneldi. Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, ilk ciddi ve geniş kapsamlı çalışmasını üyeleri arasında anket düzenlemekle gerçekleştiriyor. İlk aşamada 1000 üyeye ulaşılması hedeflenen anket sonuçlarının, gelecekte oda üyelerine daha kaliteli hizmet sınmasına yardımcı olacağı belirtildi. Öncelikle oda üyelerinin konumunu ve yaptıkları işin faaliyet konusunu belirleme amacıyla durum tespiti yapılmasının amaçlandığı bildirilen anketin birinci bölümünde kuruluş bilgileri, üretim, pazarlama ve kalifiye eleman konusunda karşılaşılan sorunlar, sorunların çözümlenmesinde Ticaret ve Sanayi Odası’ndan üyelerin beklentileri gibi konulara yer verildi. Bu arada, üyelerden firmalarının ve faaliyet konusu sektörün 5 önemli sorununu, ayrıca Bilecik’in de en önemli 5 sorununu önem derecesine göre sıralamaları istendi.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan anketin ikinci bölümünde ise üyelerden; oda faaliyetlerinin hangi kaynaklardan iletilmesi, oda faaliyetlerini yeterli bulup bulmadıkları ve kalitesi, odadaki hizmetlerin ver işlemlerin zamanında tamamlanıp tamamlanmadığı konularında görüşleri soruldu. Anketin sonunda, üyelere oda hizmetlerinden daha iyi yararlanabilmeleri için iyileştirilmesi gereken konuların neler olabileceği sorusu yöneltilirken, genel bir değerlendirme yapmaları da istendi.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’nca hazırlanan anketin ilk aşamada en az 1000 üyeye ulaştırılmasının amaçlandığı, anketin merkez ilçedeki oda üyelerinden sonra, Bozüyük’ün dışında diğer ilçelerdeki oda üyelerine de dağıtımının gerçekleştirileceği bildirildi. Oda yöneticileri, anket sonuçlarının değerlendirilebilmesi için dağıtılan anket forumlarının üyeler tarafından bir an önce doldurularak görevli elemanlara veya Ticaret Odası’na teslim edilmesini istediler.

Editör: TE Bilişim