Kıymet Aslan

Türk Hava Kurumu Bilecik Şubesi bu yıl Kurban Bayramı'nda 892 adet kurban derisi topladı. Şube Başkanı Kadir Çınar, geçen yıla oranla kurban derisi toplama oranında artış yaşanmadığını söyledi. THK Bilecik Şubesinin , bu yılki Ramazan Bayramına yönelik Fitre Zekat Zarfı toplama faaliyetleri ile Kurban Bayramı Kurban Derisi toplama faaliyetlerinden elde edilen gelir 35.000,00 TL olduğu açıklandı.


Türk Hava Kurumu (Thk) Bilecik Şubesi Başkanı Kadir Çınar, Kurban Bayramı nedeniyle yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgi verdi. Kadastro Müdürlüğünden , İl Milli Eğitim Müdürlüğünden, Orman İşletme Müdürlüğü ve Orman Su İşleri Şube Müdürlüğünce  kendilerine tahsis edilen 6 araçla bayram süresince kurban derisi topladıklarını belirten Çınar, duyarlı vatandaşlara teşekkür etti.  

THK Bilecik Şube Başkanı Kadir Çınar gazetemize yaptığı açıklamada şöyle söyledi. “Her yıl olduğu gibi bu yılda Türk Hava Kurumu deri toplama çalışmalarına bütün gayreti ile devam etmiştir.

Çalışmalarımız Tarım İl Müdürlüğü’nden 2 araç, KYK Bilecik Yurdundan 1 araç, Kadastro Müdürlüğünden 1 araç, İl Milli Eğitim Müdürlüğünden 4 araç ile 25 kişilik çalışma ekibi ile sürdürdük. Şube Başkanı Kadir Çınar olarak  ben ve Şube Saymanımız H. Gökçen Önal tarafından bayram süresince aralıksız devam etmiştir.

Bu yıl Ramazan Bayramına yönelik Fitre Zekat Zarfı toplama faaliyetlerimiz ile Kurban Bayramı Kurban Derisi toplama faaliyetlerimizden elde ettiğimiz gelir 35.000,00 TL olmuştur. Kurban Bayramında bu yıl, 646 Adet Koyun derisi, 246 Adet Keçi Derisi ve 1.500 kg sığır derisi toplanmıştır. Çalışmalarımızda bizlere desteklerini esirgemeyen başta Vali Yardımcımız Sayın Metin Çınar’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Duyarlı, hayırsever halkımızın yardımları için ve derilerini şubemize kadar getiren vatandaşlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu yıl Aşağıköy muhtarımız Hanifi Acur’a destekleri için ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz.”dedi. 

Editör: TE Bilişim