Bilecik, terör belasına bir evladını daha şehit verdi. Bozüyük’e bağlı Dodurga Beldesi’nin Dombayçayır Köyü’nden Piyade Uzman Çavuş Hasan Kahraman, Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırı sonucu şehit düştü. Evli ve 8 aylık bir çocuk babası olan Kahraman’ın cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Kütahya’da toprağa verilecek.

Mardin’in Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütü PKK’ya karşı 14 Mayıs’ta başlatılan operasyonlar kapsamında,  17 Mayıs günü teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 2 asker şehit olurken, 8 asker de yaralanmıştı. Kayseri Komanda Taburu’ndan geçici görevle ilçeye gönderilen ve saldırıda ağır yaralanan Piyade Uzman Çavuş Hasan Kahraman da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak dün şehit oldu.

Acı haber hem Bilecik’e hem de şehidin Kütahya’daki baba ocağına ateş düşürdü. Bozüyük’e bağlı Dodurga Beldesi’nin Dombayçayır Köyü’nden olan ve Kütahya’da yaşayan Kahraman’ın şahadet haberi askeri erkan tarafından şehidin ailesine haber verilirken, 112 Acil Servis ekipleri de hazırda bekledi. Şehidin evli ve 8 aylık Gökalp isminde bir çocuğu olduğu öğrenildi.

Şehidin cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Kütahya Ulucami’de kılınacak cenaze namazının ardından Kütahya Şehitliği’ne defnedilecek. Şehidimize Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabırlar dileriz.

Editör: TE Bilişim