YARIN Gazetesi olarak, geride bıraktığımız 2018  yılında da gündemi belirleyen olayları araştırarak; en hızlı ve en doğru şekilde siz değerli okuyucularımızla paylaştık.

Haberlerini;  kamu yararı gözeterek, cesurca kaleme alan gazeteniz YARIN,  her daim halkın gözü ve kulağı olmaya devam ediyor. Gazeteniz YARIN, geçtiğimiz yıl içerisinde de ses getiren haberleri ile yine Bilecik’te gündemi belirledi

2018 yılına Türkiye’de olduğu gibi Bilecik’te de damgasını “seçimler” vurdu.  Yoğun ve hareketli geçen 24 Haziran’da gerçekleştirilen Milletvekili  ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin yanında, 31 Mart 2019 yılında yapılacak olan yerel seçim hazırlıkları da öne çıkan başlıklar oldu.  Yaklaşan yerel seçimler öncesi Partiler adaylarını belirledi.AK parti başkan yardımcısı Nihat Can ile seçime  girme kararı alırken, CHP İstanbul Şişli Belediyesinde Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan  Semih Şahin,  eğilim yoklamasında önemli bir fark atarak partisinin  Başkan Adayı oldu.  MHP’de ise Yarbay Akın Atakan Bilecik Bedleidye Başkan Adayı olarak belirlendi. Adaylar, 2019 yılına girerken çalışmalarını hızlandırdılar.

Bürokraside yaşanan değişim rüzgarı da Bilecik’i etkileyen önemli olaylardan oldu. Bu değişikliklerin en önemlisi de Valilik makamında oldu.  2017 yılının Haziran ayında Bilecik’e Vali olarak atanan Tahir Büyükakın, 2018 yılının Kasım ayında ise Kocaeli Belediye Başkanı Adayı olmak için Valilik görevinden istifa etti. Bilecik’in yeni Valisi ise Bilal Şentürk oldu.

2018 yılı içerisinde yaşanan ekonomik kriz Bilecik’i de vurdu... Özellikle, Bilecik’in kanayan yarası olan ve bitirilmesi “hayal” olarak görülmeye başlanan Yenişehir Yolu, krizden etkilendi. Ödenek eksikliğinden dolayı yapımına ara verilen yolun bitirilebilmesi  ve ödenek var yok  konusu vali Büyükakın ile   Ak parti vekili Yağcı  arasında polemik konusu oldu  yılan hikayesine dönen Yenişehir -Bilecik’ yolu umudunu yine önümüzdeki yıllara bıraktı.

Geride bıraktığımız yılda Bilecik’te asayiş anlamında da yoğun bir hareketlilik yaşandı. Bilecik’te çok sayıda cinayet, yaralama ve kaza gibi üzücü olaylar yaşanırken akıllarda  son zamanda yabancı uyruklulardan gelen kavga ve bıçaklama olayları  hiç gündemden düşmez iken en çok 16 Aralık Pazar günü ardı ardına yaşanan yaralama olayları kaldı...

 Gazetemiz Genel yayın yönetmeni Cafer Elmas'ın Sakarya gazetesi sahibi Şadi Erdal ve yazı işleri müdürü Mücayit Erdal  köşe yazılarına verdiği cevaplar ve ortaya koyduğu iddialar Bilecik gündemine bomba gibi düştü. Yazıları okunma  rekoru kırdı.

Haberlerimiz bu yıl da ulusal basında yankı bulmaya devam etti.Önceki Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın “Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kapısında temizlikçi bile olurum” sözleri ve kızının haksız bir şekilde Şeyh Edebali Üniversitesi’nde hoca olarak aldırdığı haberleri ülke kamuoyunun büyük tepkisine neden oldu. Bunun yanında Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cafer Elmas’ın Bileciklilerin büyük sıkıntı çektiği EDS’ler ile ilgili yaptığı  “Araç, İnsan, Hayvan, EDS affetmiyor” haberi de ulusal basının dikkatini çekti. Birçok ulusal  kanalda ana haber bülteninde yayınlanan haberimiz sonrası Kanal D Ana haber Spikeri Buket Aydın tarafından Genel Yayın Yönetmenimiz Cafer Elmas’a iş teklifinde dahi bulunuldu.

İşte sizler için derlediğimiz iyisi ile kötüsü ile acısı ve sevinci ile  2018 yılının öne çıkan haberleri :

07 Ocak 2018

CİNAYET ! NACAKLA KARISINI ÖLDÜRDÜ

Bozüyük Çarşı Mahallesi’nde dün gece saat 24.00 sularında işlenen cinayette 81 yaşındaki Mehmet Fedakar, tartıştığı 79 yaşındaki eşi Zeynep Fedakar’ı kafasına nacağın arka kısmı ile vurarak öldürdü.

09 Ocak 2018

YİYECEK ODASI SEÇİMLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AHMET SUBAŞI, 92 FARKLA YENİDEN BAŞKAN

Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odası 18. olağan Genel Kurulu yoğun katılımla gerçekleştirilirken, mevcut Başkan Ahmet Subaşı,ezici çoğunlukla seçimi kazanarak güven tazeledi.

10 Ocak 2018

ŞEHRİN ORTASINDA KAFASINA SIKTI

Musa Yücel adlı vatandaş, şehrin ortasında elindeki silahla kafasına sıktı.

Olay, Ertuğrulgazi Mahallesi Ormancılar Sokak'ta gerçekleşti. Görgü tanıklarının iddialarına göre Musa Yücel adlı vatandaş, D.G.isimli bir kadınla tartıştıktan sonra 11 EE 856 plakalı aracın önünde kafasına sıktı

10 Ocak 2018

BALCI EZDİ GEÇTİ

GİYİM MENSUCAT VE SANATKARLAR ESNAF ODASI BAŞKANINI SEÇTİ

Giyim Mensucat ve Sanatkarlar Esnaf Odası 18.Genel Kurulu gerçekleştirilirken, mevcut Başkan Haşim Balcı, ezici çoğunlukla seçilerek güven tazeledi

17 Ocak 2018

GÖLCAN GÜVEN TAZELEDİ

Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan seçiminde mevcut Başkan Halit Gölcan güven tazeledi.

Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi mevcut Başkanı Halit Gölcan ve Başkan adayı Ahmet Subaşı arasında geçen yarış tamamlandı. Gölcan, 266 oy alırken Subaşı ise 182 oy aldı.

20 Ocak 2018

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM, İLİMİZE MÜJDELERLE GELDİ

“BİLECİK, GÜCÜMÜZE GÜÇ KATIYOR”

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Bilecik İl Başkanlığının 6’ncı olağan kongresine katıldı.

Başbakan Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, AK Parti’ye verdikleri desteklerden dolayı Bilecik halkına teşekkür ederek, “Bilecik gücümüze güç katıyor. Sizin fedakar yüreğiniz her zamanki gibi çalışkanlığınızla fark getiriyor. Bilecik bizim tarihi büyük yürüyüşümüzün başlangıç noktasıdır”dedi.

ŞUBAT

05 Şubat 2018

SAKARYA GAZETESİ;AK PARTİLİ BELEDİYELERİ RANT KAPISI MI GÖRÜYOR?

AK Partili Belediyelerin bastırdığı yeni yıl takvimlerini 2016 yılında kaç adet kim bastı, 2017 yılında kaç adet kim bastı, 2018 yılında kaç adet kim bastı, kimlerden teklif alındı? AK Partili Belediyeler,  yaptıkları hizmetleri yatırımları ve ilin önemli tarihi yerlerini tanıtmak amaçlı her yıl masa takvimi bastırarak kurum ve esnafa dağıtıyor.

Bastırıyor, dağıtıyor fakat kamuoyunda konuşulan iddialar ise yenilir yutulur cinsten değil. Bu iddialar Sakarya Gazetesi'nin AK Partili  Belediyeleri rant kapısı olarak gördüğü ve yüksek fiyatlar ile takvim ve bültenler  ve matbu iş bastığı iddia ediliyor.

15 Şubat 2018

SAKARYA GAZETESİ'NİN GEÇİM KAYNAĞI AK PARTİLİ BELEDİYELER Mİ?

BELEDİYE SPONSOR OLMUŞ, SAKARYA BASMIŞ

İktidar olan AK Parti'ye sırtını dayayan kuruluşların başında gelen Sakarya Gazetesi, AK Partili Belediyeleri geçim kaynağı olarak mı görüyor? Ne hikmetse birçok AK Partili Belediyelerin matbu evrak, dergi, davetiye işlerini Sakarya Gazetesi'nin bastığı gözleniyor. Bilecik Belediyesi'nin yanısıra Birçok belediyenin  matbu basılı evrak işlerinin de bir çoğunun Sakarya Gazetesi'nde basıldığı iddia edildi.

26 Şubat 2018

ÖZAKTAŞ’A YARGIDAN TOKAT GİBİ CEVAP

“KİŞİLİK HAKLARI İHLALİ DEĞİL, KAMU YARARINA YAPILAN HABERDİR”

ÖZAKTAŞ tarafından “İkiz Kuleler”ile ilgili haberimize istenen tekzip ve yayın yasağına, mahkeme tarafından Bilecik Belediyesi’nden gelen yazıkapsamında ihtiyaç olunan otopark alanından daha dar alanda otopark alanına haiz olduğunun anlaşıldığı belirtilerek RED cevabı verildi.

MART

13 Mart 2018

ADALET YERİNİ BULDU

VAHŞİCE ÖLDÜRÜLEN ANNE KIZIN KATİLLERİ İÇİN 2 KEZ AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET KARARI

Eskişehir’in İnönü ilçesinde yaşayan anne kızın evine zorla girerek vahşice katlettiği iddia edilen zanlıların karar davası Bilecik Adliyesi’nde görüldü.

13 Mart 2018

HAYIRLI OLSUN BİLECİK EDS’LER FAALİYETE GEÇTİ

CEZALARA HAZIR OLUN

 İlimizde bir süredir kurulum aşaması devam etmekte olan ve halk arasında uzun süredir “ açıldı, açılacak, ne zaman açılacak?” gibi söylentileri de beraberinde getiren Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS) geçtiğimiz gün itibariyle faaliyete girdi.

17 Mart 2018

KATİL KOCAYA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET

EŞİNİ 29 YERİNDEN BIÇAKLAMIŞTI

Bilecik’te, tartıştığı 8 aylık hamile karısını 29 yerinden bıçaklayarak öldüren katil koca ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

19 Mart 2018

ŞOFÖRLER ODASI’NDA 4 DÖNEM SONRA DEĞİŞİM

Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın 26’ncı Olağan Genel Kurulu 283 delegenin katılımıyla gerçekleştirilirken, daha öncede Oda Başkanlığına adaylığını koyan ve seçilemeyen Selman Aydeniz, bu defa 4 dönem boyunca Oda Başkanlığını devam ettiren en yakın rakibi Semih Tuzak’a 9 oy fark atarak başkanlık koltuğuna oturdu.

26 Mart 2018

“SİYASET SAHASINDA HER YERE ADAYIM”

“GEREKİRSE RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN KAPISINDA TEMİZLİKÇİLİKTE YAPARIM”

Son günlerde kendisine yönelik yorum, eleştiri ve spekülasyonlara sert yanıt veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, bu sahada siyaset arenasında her yere aday olduğunu söyledi.

14 yıllık görev süresince başarılı çalışmalara imza attığını ve siyaset sahasında her yere aday olma gücünü kendisinde bulduğunu belirten Başkan Yağcı, partisinin görev verdiği yerde aday olacağını belirtti.

Kendisinin AK Parti’de takım görevi yaptığını Recep Tayyip Erdoğan'ın kapısının önünde gerekirse temizlikçi olarak ta görev alabileceğini belirten Selim Yağcı, lideri neyi emrediyorsa onu yapacağını belirtti.

28 Mart 2018

KÜÇÜKKAYA, BAŞKAN YAĞCI’YI ELEŞTİRİ BOMBARDIMANINA TUTTU

BAŞKAN YAĞCI DAVA YOLUNA GİDECEK Mİ?

Başkan Yağcı, yaptığı toplantıda basın mensuplarının Milletvekilliğine aday olup olmayacağı sorularına yanıt verirken; siyasetin her alanında aday olduğunu, partisinin verdiği her göreve hazır olduğunu, gerekirse Erdoğan’ın kapısında temizlikçi de olacağını söylemişti.Başkan Yağcı’nın bu açıklamaları ulusal yayın yapan birçok gazete, internet sitesi ve haber kanallarında geniş yer bulurken, birçok kesimin de tepkisini çekti.

Başkan Yağcı’nın bu sözlerine en sert tepkilerden biri de Fox TV’de yayınlanan “Çalar Saat” programının sunucusu İsmail Küçükkaya’dan geldi. Sabah haberlerini sunan Küçükkaya, Korkusuz Gazetesi’nin yer verdiği haberi incelerken Başkan Yağcı’ya ağır eleştirilerde bulundu.

Başkan Yağcı’nın bu eleştirilere yönelik Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağı da gelen iddialar arasında

30 Mart 2018

ARAÇ, İNSAN, HAYVAN, EDS AFFETMİYOR

TRAJİKOMİK VE İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER EDS İNSANA DA ÇAKIYOR

Günde 1000 araca kırmızı ışık ihlalinden ceza kestiği ileri sürülen EDS’ler insan veya herhangi bir hayvanın geçmesi neticesinde flaş patlatıyor.

Son günlerde Bilecikli sürücüler tarafından yoğun eleştiri alan EDS’lerin ilk gün 409 araca kırmızı ışık ihlalinden ceza kestiğini ve ilerleyen zamanlarda postacıların trafik cezalarını dağıtmaya yetişemediğini yazmıştık Beyaz Çizgiye Dikkat!

Her geçen gün sürücüleri isyan ettiren EDS’ler vatandaşlara trajikomik olaylar yaşatmaya başladı. Kırmızı ışıkta duran araçların yanından veya ortasından geçen herhangi bir hareketli varlığı (insan, köpek, kuş) tespit eden EDS’ler beyaz çizgiyi geçtiğini farkettiği an flaş patlatarak araçların resmini çekiyor.

31 Mart 2018

HAYIRLI OLSUN İLK KAZMA VURULDU

Kamuoyunda Seven Çarşısı olarak bilinen ve yeni adıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Meydanı’nda yapılması planlanan alışveriş merkezi, yer altı otoparkı ve meydan düzenlemesine ilişkin kepçeler çalışmaya başladı.

NİSAN

01 Nisan 2018

TSO MESLEK KOMİTESİ VE MECLİS ÜYE SEÇİMLERİ TAMAMLANDI

RENKLER DEĞİŞTİ, LİSTELER DELİNDİ

Kamuoyunun merakla beklediği, son derece çekişmeli geçeğinin sinyallerinin günler öncesinden verildiği Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi ve Oda Meclisi seçimi tamamlandı.

1 Nisan Pazar günü saat 09:00’da TSO binasında başlayan seçimler, saat 17.00 itibariyle sona erdi.

04 Nisan 2018

MECLİS’TE AUDİ A8 TARTIŞMASI

KONU: EDS CHP’Lİ ÖZGEN: BELEDİYELER VATANDAŞINI TUZAĞA DÜŞÜRÜR MÜ? BAŞKAN YAĞCI: ‘ÖKÜZ ALTINDA BUZAĞI’ ARAYACAK ŞEYLERE GİRME

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Sözcüsü Seyfi Özgen ile Belediye Başkanı Selim Yağcı arasında yaşanan EDS ihalesine ilişkin tartışma Belediye Meclisi’nde soğuk rüzgarların esmesine neden oldu. CHP Belediye Meclis üyesi Seyfi Özgen’in gündem dışı söz alarak Elektronik Denetleme Sistemleri’nin ihalesini alan şirketin Bilecik Belediyesi’ne Audi A8 marka araç aldığını ve bu aracında Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nin altında saklandığını ileri sürmesi Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın sinirlenmesine sebep oldu.

10 Nisan 2018

ERTUĞRULGAZİ POLİS MERKEZİ, TÖRENLE HİZMETE GİRDİ

ÇARŞI MERKEZİNDEN ERTUĞRULGAZİ MAHALLESİ’NE TAŞINAN ERTUĞRULGAZİ POLİS MERKEZİ AMİRLİĞİ EK HİZMET BİNASI, TÖRENLE HİZMETE GİRDİ

Açılış törenine; Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, 18. Dönem Milletvekili Tayfur Ün, Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Tanju Selçuk Yücel, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Bilecik İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce, Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş, siyasi parti temsilcileri ve polis memurları katıldı.

10 Nisan 2018

BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI’NIN YENİ BAŞKANI ŞÜKRÜ KESKİN OLDU

Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz günlerde organ seçimlerinin yapılmasının ardından, seçilen 28 üye Başkanlık seçimi için sandık başına gitmişti. Mehmet Ergün ve Şükrü Keskin'in yarıştığı seçimde her iki isim için de 14’er oy çıkmış ve seçimler 10 Nisan tarihine ertelenirken , Yönetim Kurulu ise kura ile belirlenmişti.

11 Nisan 2018

TSO SEÇİM SONUCUNA İTİRAZ

TSO SEÇİMLERİNDE FAZLA ÇIKTIĞI İDDİA EDİLEN OY PUSULASI İTİRAZA NEDEN OLDU

Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan seçimlerde 28 üye Başkanını seçimek üzere sandık başına gitti. Seçim sonucunda Mehmet Ergün 13, Şükrü Keskin ise 15 oy aldı. Buna göre TSO’nun yeni Başkanı Şükrü Keskin oldu.

11 Nisan 2018

TSO SEÇİM SONUCUNA İTİRAZA RED KARARI

TSO Başkanlık seçiminin ardından Mehmet Ergün ve listesindeki birçok kişinin sonuca itiraz etmesine rağmen İlçe Seçim Kurulu itiraz talebini Red etti.

11 Nisan 2018

MEHMET ERGÜN VE EKİBİNDEN İTİRAZIARININ REDDEDİLMESİ SONRASI AÇIKLAMA

“SEÇİME ŞAİBE KARIŞMIŞTIR”

TSO Başkanlık seçim sonucuna itiraz eden Mehmet Ergün ve ekibi, Merkez İlçe Seçim Kurulu’nun itirazı reddetmesi üzerine basın açıklaması yaparak seçime şaibe karıştığını iddia ettiler.

13 Nisan 2018

BAKAN ZEYBEKÇİ'DEN İLİMİZDE GÜNDEME DAİR ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, ilimizde gerçekleştirdiği Valilik ziyareti sırasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Bilecik’te Valilik ziyaretinde bulunan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi,basın mensuplarının sorusu üzerine son zamanlardaki kur artışları ve motorine gelen zammı değerlendirdi. Gerekli kurumlara sabırlı olmalarını öneren Bakan Zeybekçi, zam yapma konusunda acele etmemelerini, yakın gelecekte bir toparlanma sürecine girileceğini belirtti.

24 Nisan 2018

BAŞKAN YAĞCI, KIZININ HAKSIZ YERE ÖĞRETİM GÖREVLİSİ OLDUĞU İDDİALARINI YANITLADI

“GİZLİ SAKLI BİRŞEY YOK, KIZIM HAKKIYLA KAZANDI”

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kızının ALES’te sonuncu olmasına rağmen Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde Öğretim Görevlisi olduğu haberinin ulusal basında yeralmasının ardından iddialara yanıt vererek, “Genç bir insanın hayat çizgisine kara bir leke düşürülmeye çalışılıyor”dedi.

MAYIS

01 MAYIS 2018

1 MAYIS ŞENLİK HAVASINDA KUTLANDI

ERGİN AY: “İNSANCA ÇALIŞMAK VE İNSANCA YAŞAMAK İSTİYORUZ”

Bilecik’teki fabrikalarda örgütlü olan DİSK’e bağlı Cam Keramik-İş Sendikası ile Türk İş’e bağlı Petrol-İş Sendikası öncülüğünde kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında düzenlenen etkinlikler şenlik havasında gerçekleşti.

02 Mayıs 2018

MHP’DE DEPREM

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyeleri Soner Olgun, Hüseyin Köymen, Nurkan Kahraman ve geçtiğimiz seçimlerde MHP Belediye Başkanı adayı olan Hüseyin Şensoy’da partilerinden istifa ettiler

04 Mayıs 2018

BİLECİK'İN YENİ BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN OLDU

Bilecik Belediyesinin yeni Başkanı Nihat Can oldu.

Olağanüstü toplanan Belediye Meclisinde Bilecik’in yeni Belediye Başkanı Nihat Can olarak seçildi.

07 Mayıs 2018

ÜNİVERSİTE ŞENLİĞİ DOLU DOLU GEÇTİ

Şeyh Edebali Üniversitesi tarafından öğrencilerin bir yılın yorgunluğunu üzerlerinden atmaları ve sosyal becerilerini geliştirmeleri adına düzenlenen Bahar Şenlikleri dolu dolu geçti.

20 Mayıs 2018

CHP'DE MİLLETVEKİLİ SIRALAMASI BELLİ OLDU

BİLECİK'TE CHP'NİN BİRİNCİ SIRA ADAYI YAŞAR TÜZÜN OLURKEN İKİNCİ SIRA ADAYI İSE FAİK AKARKARASU OLDU

CHP, 24 Haziran seçimlerinde milletvekili olmak için yarışacak isimleri açıkladı.
CHP'nin 27. dönem Milletvekili adayları Bilecik'te sürpriz yaşatmadı. 22. Dönemde Bilecik Milletvekili seçilen ve meclisin en önemli koltuklarından birine sahip olan tecrübeli siyasetçi TBMM Başkanvekili Yaşar Tüzün birinci sıra adayı olurken, 2009 yerel seçimlerinde CHP’den Belediye Başkanı adayı olan ve ilimizin başarılı Avukatlarından Faik Akarkarasu ikinci sıra Milletvekili adayı oldu.

31 Mayıs 2018

BİLECİKSPOR DA BAYRAK DEĞİŞİMİ

BAŞKAN DİLEK,GÖREVİ AHMET SUBAŞI’NA DEVRETTİ

Bilecikspor Başkanı Harun Dilek, kulübün lokalinde gerçekleşen kongre ile görevini “başkanlığı benden çok daha iyi yapacağına inandığım” dediği Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odası Başkanı Ahmet Subaşına devretti

31 Mayıs 2018

BİLECİK’E ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Hakkâri Yüksekova Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında görevli Bozüyüklü Uzman Çavuş Ünal Demir (24) Kuzey Irak’ta terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucunda şehit oldu.

HAZİRAN

01 Haziran 2018

İNCE VE ÇAVUŞOĞLU ŞEHİDİN CENAZESİNE KATILDI

Şehit olan Uzman Çavuş Ünal Demir’in Bozüyük’te düzenlenen cenaze törenine Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ile Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce de katıldı.

01 Haziran 2018

İNCE BİLECİK'İ İNLETTİ

İNCE: "BİLECİK TAMAM DEDİ, İNŞALLAH İKİ VEKİL ÇIKARTACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Bilecik'te halka seslendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda halk ile buluşan İnce hükümete yüklenirken, çözüm önerilerini de dile getirdi.

05 Haziran 2018

POMPALI TÜFEKLE ARACI TARANDI

Aracına 8 kurşun isabet eden Besici Ekrem Dahil, şans eseri kurtuldu

F.Y. isimli şahıs, aralarında daha önceki husumetten dolayı Ekrem Dahil'in aracını pompalı tüfek ile tararken, 8 kurşun isabet eden araçtan Ekrem Dahil yara almadan kurtuldu.

17 Haziran 2018

AKŞENER BİLECİK’TE SEVGİ SELİYLE KARŞILANDI

“MESUT BAŞKAN YETMEZ, SİZDEN MERVE’Yİ DE İSTİYORUM”

Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Bilecik Cumhuriyet Meydanı'da vatandaşlarla bir araya geldi.

22 Haziran 2018

BİLECİK HALKINA SÖZ VERİP TAAHÜTNAME İMZALADILAR

CHP VEKİL ADAYLARI BASIN İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Milletvekili Adayları Yaşar Tüzün ve Faik Akarkarasu 24 Haziran seçimine günler kala basın ile kahvaltıda bir araya gelirken, son siyasi duruma ilişkin geniş çerçeveli değerlendirmelerde bulundular.

24 Haziran 2018

BİLECİK’TE SEÇİMİN RENGİ BELLİ OLMAYA BAŞLADI

1 AK PARTİ 1 CHP

Cumhurbaşkanlığı ve 27’inci dönem Milletvekili seçiminde Bilecik’te kesin olmayan sonuçlara göre; Ak Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi 1’er Milletvekili çıkartıyor.

25 Haziran 2018

BİLECİK CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE ERDOĞAN DEDİ

24 Haziran’da Cumhurbaşkanlığı için yapılan seçim; Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı olmasıyla tamamlandı.

Kesin olmayan sonuçlara göre; Recep Tayyip Erdoğan ülke genelinde yüzde 52, 58 oy alarak Cumhurbaşkanlığı yarışını birinci sırada bitirdi. Muhalefetin aday gösterdiği Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ise yüzde 30,64 oy oranı ile ikinci sırada yer aldı.

27 Haziran 2018

ŞİDDETLİ DOLU YAĞIŞI BİLECİK’TE BEKLENİRKEN OSMANELİ’Nİ VURDU

HASAR BÜYÜK OLDU

Marmara bölgesinde etkili olan şiddetli dolu yağışı, tarımsal ürünlere zarar vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün Söğüt'te etkisini göstererek çeşitli hasarlar bırakan dolu yağışının Bilecik merkezde de görülmesi beklenirken Osmaneli'nin birçok köyünde yoğun bir şekilde etkili olduğu öğrenildi.

TEMMUZ

07 Temmuz 2018

BİLECİK’TE CİNAYET!

Arkadaş oldukları öğrenilen iki şahıs arasında çıkan tartışma sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

10 Temmuz 2018

BOZÜYÜK’TE BÖYLE YAĞIŞ GÖRÜLMEDİ

Başkan Bakıcı ve ekibinin acil müdahale ve kriz yönetimi faciayı önledi

Bozüyük’te dün meydana gelen ve normal şartlarda 24 saat gibi bir zaman diliminde gerçekleşmesi gereken yağış miktarının 10 dakika gibi kısa bir süre içerisinde gerçekleşmesi ilçenin bazı bölgelerinde yaşamı olumsuz etkiledi

16 Temmuz 2018

15 TEMMUZ’UN 2’NCİ YIL DÖNÜMÜNDE BİLECİK YENİDEN MEYDANLARA AKTI

Bilecik, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 2’nci yıl dönümünde de yine demokrasisine sahip çıkarak meydanlara aktı.

15 Temmuz hain darbe girişiminin 2’nci yıl dönümünde Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri düzenlendi. 15 Temmuz akşamı saat 20.00’de Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan etkinliğe çok sayıda vatandaş ellerinde Türk bayrakları ile katıldılar.

20 Temmuz 2018

BAKAN DÖNMEZ BAKANLIK GÖREVİNİN ARDINDAN İLK KEZ BİLECİK’TE

“BİLECİK, PARMAKLA GÖSTERİLEN ŞEHİRLERİMİZ ARASINDA”

Bakanlık görevinin ardından, memleketi olan Bilecik'e ilk kez gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bilecik ziyaretleri kapsamında ilk olarak Bilecik Valiliği ziyaretinde bulundu.

24 Temmuz 2018

DEVLET HASTANESİNDE İLK KEZ YAPILDI

BİLECİK DEVLET HASTANESİNDE İLK KEZ KAPALI YÖNTEMLE BAĞIRSAK AMELİYATI

Bilecik İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Devlet Hastanesinde, kilo kaybı ve karın ağrısı nedeniyle başvuran hastaya yapılan tetkikler sonucu kolon kanseri tanısı konuldu. Genel cerrahi uzmanı Op.Dr. Süleyman Deniz Kahraman ve Op. Dr. Gürkan Güneri tarafından hastanede ilk kez kapalı yöntemle bağırsak ameliyatı (laparoskopik anterior rezeksiyon) gerçekleştirilmiş ve hasta taburcu edildi.

AĞUSTOS

01 Ağustos 2018

VEZİRHAN BELDE HALKI AYAKTA

Vezirhan’da kurulması planlanan çimento fabrikası için 2 Ağustos'ta (yarın) halkın katılım toplantısı yapılacak. Tesisin kurulmasına karşı çıkan Vezirhan Belediyesi eski Başkanı Yusuf Fidan, tüm belde halkına toplantıya katılmaları çağrısında bulundu.

17 Ağustos 2018

TEMESİST’TEN AZİM VE BAŞARI ÖRNEĞİ “MEKİK ROBOT”

YAPAMAZSIN DEDİLER ,6 KITAYA İHRAÇ EDİYORLAR

Depo ve raf sistemleri sektöründe dünya çapında üretim yapan ve Bilecik’te faaliyet gösteren Temesist Fabrikası, AR-GE’ye verdiği önemle bir dönem ithal ettiği mekik robotu artık 6 kıtaya ihraç ediyor.

31 Ağustos 2018

YENİPAZAR’DA BÜYÜK YATIRIM

İSTİHDAM SAĞLANARAK GÖÇ VERMEKTEN KURTULACAK

Yenipazar’da Hayvancılık Organize Sanayi Kurulması ve Küçük Sanayi Sitesinin Şehir Dışına çıkarılmasına yönelik çalışmalara ilişkin ilk toplantı gerçekleştirildi.

EYLÜL

01 Eylül 2018

KARARNAME YAYINLANDI

Bilecik’te Söğüt ve Bozüyük Kaymakamları dışında tüm Kaymakamların görev yeri değişti.

İçişleri Bakanlığından, 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle 471 mülki idare amirinin yerinin değiştirildiği duyuruldu.

06 Eylül 2018

KURTULUŞUN 96’INCI YILI KUTLANDI

BAŞKAN CAN: “TARİH, BİR MİLLETİN EN ÖNEMLİ HAYAT KAYNAKLARINDAN BİRİDİR”

Bilecik’in düşman işgalinden kurtuluşunun 96’ıncı yılı törenlerle kutlandı.

Şeyh Edebali Kültür Kongre Merkezinde düzenlenen program saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlarken, Belediye Başkanı Nihat Can’ın günün anlam ve önemine ilişkin konuşma gerçekleştirmesinin ardından şiirlerin okunması, Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dr. Öğrt. Üyesi Ali Karahan’ın “Milli Mücadelede Bilecik’in Yeri ve Düşman İşgalinden Kurtuluşu” konulu konferansı, 2’nci Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı bando gösterisi ve Bilecik Belediyesi Mehteran Takımının verdiği gösteri ile devam etti.

07 Eylül 2018

737’İNCİ YÖRÜK ŞENLİKLERİ BAŞLADI

VALİ BÜYÜKAKIN: “YÖRÜK BEYLERİNE, YİĞİTLERE, BACILARA SELAM OLSUN”

737’nci Söğüt Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri protokol üyelerinin Ertuğrul Gazi Türbesi’ni ziyaret etmesi ile başladı.

Şenlikler, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu ve beraberindekilerin Vali Tahir Büyükakın’ı Ertuğrul Gazi Türbesi önünde karşılaması ve türbe ziyaretinde okunan Kur’an-ı Kerim ve dualar ile başladı.

17 Eylül 2018

YOĞUN YAĞIŞ SONRASI BİRÇOK EV VE İŞ YERİNİ SU BASTI

TRAFİK FELÇ OLDU

İlimizde etkili olan yağmur yağışı sonrasında oluşan sel hayatı olumsuz etkiledi.

24 Eylül 2018

TEDES:’LER YETMEDİ, GEZİCİ RADARLARDAN GELEN CEZALAR DA VATANDAŞI İSYAN ETTİRDİ

“DAHA CANIMIZI MI ALACAKSINIZ?”

İlimizde yaklaşık 2 kilometre aralıkla kurulan TEDES’ler, vatandaşın cebini yakmaya devam ederken, bu yetmezmiş gibi gezici radarlar da kesilen cezalar vatandaşları canından bezdiriyor.

Sık aralıklarla kurulması ve yüksek ceza miktarları ile kurulduğu günden buyana sürücülere nefes aldırmayan TEDES’lerin yanında şehir içinde denetim yapan gezici radarlar da sürücüleri isyan ettiriyor.

25 Eylül 2018

MHP BİLECİK’TE DEPREM

İLÇE YÖNETİMLERİ GÖREVDEN ALINDI!

Milliyetçi Hareket Partisi Bozüyük ve Söğüt ilçesi Yönetim Kurulu MHP Genel Merkezi tarafından feshedildi.

EKİM

01 Ekim 2018

ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ, AKADEMİK YILI BAKAN DÖNMEZ İLE AÇTI

İLK DERS BAKAN DÖNMEZ’DEN “ HEDEFİMİZ: YERLİ TEKNOLOJİYLE DÜNYAYA YÖN VEREN BİR TÜRKİYE”

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin 2018-2019 Akademik Yılı açılış töreni Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in katılımıyla gerçekleşen bir törenle yapıldı.

03 Ekim 2018

EKONOMİK KRİZ YENİŞEHİR YOLUNU DA VURDU

ÖDENEK YOK, YOLUN NE ZAMAN BİTECEĞİ MEÇHUL

PARA BİTTİ AŞK BİTTİ

Ülkemizde bir süredir ciddi bir şekilde hissedilen ekonomik kriz, uzun yıllardır çeşitli nedenlerle bitirilemeyen Yenişehir yolunu da vurdu. Ödenek olmadığı gerekçesi ile yolun yapılamadığı ortaya çıktı.

11 Ekim 2018

LİYAKAT ÖLDÜ,YAŞASIN HAMİLİ KART

AK Partili Belediyelerde siyasilerin yakınlarını işe alma furyasına Bilecik’in Pazaryeri Belediyesi de katıldı. AK Partili Belediye Meclis üyesinin kızı Başkanın Özel Kalemi’nde işe başladı.

13 Ekim 2018

HANGİSİ DOĞRU?

11 YILDIR BİTİRİLEMEYEN YENİŞEHİR YOLU YENİ BİR ÇIKMAZA GİRDİ VALİ BÜYÜKAKIN: “YENİŞEHİR YOLUNDA ÖDENEK SIKINTISI VAR” MİLLETVEKİLİ YAĞCI: “YOLUN ÖDENEĞİNDE HERHANGİ BİR SIKINTI YOK”

Yılan hikayesine dönen ve 11 yıl önce ihalesi yapılıp bitirilemeyen Yenişehir yolu yeni bir çıkmaza girdi.

OSMANELİ’DE KORKUNÇ CİNAYET

Pamukova İznik karayolunda Bilecik Osmaneli sınırları içerisinde defalarca bıçaklanarak yol kenarındaki çalılıklara bırakılmış bir erkek cesedi ve ağır yaralı bir kadın bulundu.

16 Ekim 2018

YENİŞEHİR YOLUNDA 2018 BÜTÇESİ BİTMİŞ, 2019’A ALLAH KERİM

Kamuoyu gündeminden düşmeyen Yenişehir yolundaki çalışmaların ilerlememesinin nedenine ilişkin bir bilgi de Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü’nden geldi.

KASIM

02 Kasım 2018

YENİPAZAR’IN GELECEĞİNİ DEĞİŞTİRECEK PROJE İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Yenipazar ilçesinin geleceği açısından çok büyük bir adım olan Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi’ nin kurulacağı yer, Vali Yardımcısı Akın Yılmaz başkanlığındaki heyet tarafından incelendi.

07 Kasım 2018

ELMAS BÜFELER ALANI SATILIYOR

MECLİS ÜYELERİ TEPKİLİ OLGUN, “NEDEN SEÇİMLERE KISA BİR SÜRE KALA?” ÖZGEN, “BELEDİYEDE SATILA SATILA YER KALMADI”

Bilecik Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısında; Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can’ın halk arasında Elmas Büfeler olarak geçen ve yaklaşık 1 buçuk yıl önce yıkılan alanın yap sat modeli ile satılması için meclis üyelerinden yetki istemesi, tartışmalara yol açtı.

13 Kasım 2018

BİLECİK’TE 13’ÜNCÜ TİYATRO FESTİVALİ GALA GECESİ İLE BAŞLADI

Bilecik Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali öncesi görkemli bir gala gecesi düzenlendi.

13 Kasım 2018

BİLECİK’TE “ALLAH’A EMANET” MİNARE YIKIMI

Bilecik Gazipaşa Mahallesi Hamam Sokak’ta bulunan Ertuğrul Gazi Camii için yıkım çalışmaları başladı. Cami minaresinin yıkımı sırasında hiçbir güvenlik önlemi olmadan çalışan işçiler, görenlerin yüreğini ağzına getirdi.

14 Kasım 2018

BİLECİK’TE CHP’NİN İLÇE ADAYLARI BELLİ OLMAYA BAŞLADI

CHP, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için bazı ilçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı.

20 Kasım 2018

YAŞLI KADIN DERENİN İÇİNDE ÖLÜ BULUNDU

Alzheimer hastası olduğu öğrenilen yaşlı kadın Küplü Köyü’nde derenin içinde ölü bulundu.

21 Kasım 2018

VERGİ REKORTMENLERİ BELLİ OLDU

Bilecik’in 2017 yılı gelir ve kurumlar vergisi rekortmenleri belli oldu.

23 Kasım 2018

VALİ BÜYÜKAKIN KOCAELİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

BEKLENEN OLDU...

AK Parti de 50 ilin Belediye Başkan Adayı belli oldu.

Yerel seçimler öncesi partilerde adayların isimleri belli olurkenKocaeli Belediye Başkanı olarak gösterilmesi beklenen Vali Tahir Büyükakın’ın adaylığı da kesinleşti.

28 Kasım 2018

BOZÜYÜK'TE SİLAHLI SALDIRI

Bozüyük Dernekler Müdürlüğü’nde çalışan Mustafa Akış, maskeli bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı.

28 Kasım 2018

20 GÜNLÜK BÜTÇE MARATONU SONA ERDİ

İL ÖZEL İDARESİ’NİN 2019 YILI BÜTÇESİ 56 MİLYON TL

İl Özel İdaresi’nin 2019 yılı mali bütçesi belli oldu. İl Genel Meclisinde bütçe görüşmelerinin son gününde, Bilecik İl Özel İdaresi 2019 Yılı Bütçesi 56 Milyon TL olarak belirlendi.

29 Kasım 2018

CHP ADAY ADAYLARI EZBER BOZDU

ÖN SEÇİM SONRASI İÇİN PROTOKOL İMZALADILAR

CHP Bilecik Belediye Başkan Aday Adayları daha önce yapılmayan farklı bir uygulamaya imza attı. Dört aday adayı , 2 Aralık Pazar günü yapılacak ön seçim sonucunda hangi aday çıkarsa çıksın hazırlayacağı Belediye Meclis Üyeliği listesinde yer almayı kayıtsız şartsız taahhüt ettiler.

30 Kasım 2019

CHP’NİN BELEDİYECİ, EĞİTİMCİ, MÜHENDİS ADAY ADAYI ŞAHİN’DEN ÖNEMLİ DEĞERLENDİRMELER

“AKILCI ÇÖZÜMLER VE GERÇEKÇİ PROJELER İLE MUTLU BİR BİLECİK İSTİYORUZ”

CHP Belediye Başkan Aday Adayı olan Semih Şahin, belediyecilik ve eğitimcilik tecrübesi ile

isabetli bir şekilde saptanmış sorunların akılcı çözümler ve gerçekçi projeler ile çözüme kavuşturulabileceğini dile getirdi.

ARALIK

01 Aralık 2018

VALİ TAHİR BÜYÜKAKIN’A VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

“BİLECİK’İ YÜREĞİMDE TAŞIYARAK GİDİYORUM”

AK Parti’den Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Bilecik eski Valisi Tahir Büyükakın’a 17 aylık görev süresi sonrasında büyük bir yemek organize edilerek Bilecik’ten uğurlandı.

02 Aralık 2018

CHP ÜYELERİ SEÇİMİNİ YAPTI

BAŞKAN ADAYI SEMİH ŞAHİN

CHP’nin 31 Mart yerel seçimlerindeki Bilecik Belediye Başkan Adayı Semih Şahin oldu.

Bilecik kamuoyunun merakla beklediği seçim tamamlandı. CHP üyeleri bugün ön seçime giderek; Aday Adayı olan Semih Şahin, Seyfi Özgen, Hüseyin Korkman ve İsmail Cinoğlu isimleri arasından tercihini yaparak büyük bir farkla “Adayımız Semih Şahin” dedi.

03 Aralık 2018

MHP’NİN ADAYI AKIN ATAKAN OLDU

Bilecik’te son zamanlarda Belediye Başkanlığı adaylığı noktasında en çok tartışılan partilerden birisi olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı Emekli Yarbay Akın Atakan oldu.

05 Aralık 2018

YILIN SON BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

ZAM YOK, SUYA YÜZDE 10 İNDİRİM

Yılın son Belediye Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Nihat Can başkanlığında toplandı.

07 Aralık 2018

“ARAÇ, İNSAN, HAYVAN, EDS AFFETMİYOR”

HABERİMİZ ULUSAL BASINDA YANKILANMAYA DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz aylarda Bilecik kamuoyunun gündemine taşıdığımız Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) hareketli varlıklara da flaş patlatıyor haberimiz ulusal basında yankılanmaya devam ediyor.

14 Aralık 2018

Genel Yayın Yönetmenimiz Cafer Elmas’a Kanal D’den iş teklifi

Buket Aydın: “Ben beyefendiye iş teklif ediyorum.Gelin bizimle çalışın”

Yaptığımız TEDES haberleri ülke gündeminden düşmezken, STAR TV haberlerinden sonra önceki akşamda KANAL D ana haberinde TEDES haberimize geniş yer verildi. Haberi yapan Genel Yayın Yönetmenimiz Cafer Elmas’a ana haber spikeri Buket Aydın iş teklifinde bulunarak Kanal D’de çalışmayı teklif etti.

14 Aralık 2018

BOZÜYÜK’TE SENDİKA BAŞKANINA SİLAHLI SALDIRIDA 7ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Geçtiğimiz günlerde Bozüyük İlçesi’nde Dernekler Büro Şefliğinde görevli aynı zamanda Büro Memur-Sen Bilecik Yalova Şube Başkanlığı yapan Mustafa Akış’ın silahlı saldırı sonucu yaralanması olayına karıştığı iddia edilen 7 şüpheli gözaltına alındı.

15 Aralık 2018

CHP İL GENEL MECLİS ÜYESİ ADAYLARI BELLİ OLDU

31 Mart 2019 günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi öncesi CHP Bilecik merkez İl Genel Meclis üyesi adaylarının sıralaması belirlendi.

16 Aralık 2018

BIÇAKLANMA ANI KAMERA GÖRÜNTÜLERİNDE

Bozüyük ilçesinde U.S. adlı kadın, sokak ortasında tartıştığı eski erkek arkadaşı olduğu öne sürülen Şenol Bilici tarafından bıçaklandı. Saldırı anının bir işyeri kamerası tarafından kaydedildiği olayda ağır yaralanan kadın hastanede tedaviye alınırken, Şenol Bilici tutuklandı.

16 Aralık 2018

BİLECİK TEXSAS’A DÖNDÜ

5 DAKİKA ARAYLA İKİ AYRI BIÇAKLAMA

Bilecik merkezde 5 dakika arayla meydana gelen bıçaklı kavga olaylarında 2 kişi yaralandı.

İlk bıçaklama olayı edinilen bilgilere göre; Bilecik merkez Gazipaşa Mahallesi Yahyabey Sokak üzerinde dürüm evi önünde Afgan uyruklu olduğu öğrenilen 3-4 kişi arasında çıkan sözlü tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Mohammad Jawad Salehi isimli şahıs sırtından bıçaklanarak yere yığıldı. Saldırganlar olay yerinden hızla uzaklaşırken, Polis ekipleri şüphelileri yakalama çalışması başlattı. Dükkân sahibi Muhammet Bozkurt’un olayı 112 Acil Servis ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine intikal eden sağlık ekipleri ise yaralı şahsı ilk müdahalenin ardından Bilecik Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

17 Aralık 2018

SENDİKA BAŞKANINA SİLAHLI SALDIRIDAN GÖZALTINA ALINAN ŞÜPHELİLER

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Bozüyük ilçesinde, Büro Memur- Sen Yalova Şube Başkanı Mustafa Akış'ın (37) tabancayla yaralanması olayı ile ilgili yakalanan ve aralarında bir polis memurunun da bulunduğu 7 kişi adliyeye sevk edildi.

17 Aralık 2018

BİLECİK'İ TEKSAS'A ÇEVİREN 3 AFGANLI'DAN 2'Sİ TUTUKLANDI

Bilecik'te bıçaklama olayına karışan 3 Afganlı'dan 2'si tutuklandı

Pazar günü Bilecik merkez Gazipaşa Mahallesi Yahyabey Sokak üzerinde dürüm evi önünde Afgan uyruklu olduğu öğrenilen 3-4 kişi arasında çıkan sözlü tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü.

17 Aralık 2018

TRAFİKTEKİ TARTIŞMA KANLI BİTTİ

SİLAHLI YARALAMA

Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün'ün yeğeni Oktay Tüzün, kavga ettiği Jandarma Uzman Çavuş Semih Uysal'ın tabancasından çıkan tek kurşunla karnından yaralandı. Oktay Tüzün ile boğuşma sırasında ayağına isabet eden kurşunla yaralanan uzman çavuş Semih Uysal hastaneye kaldırıldı.

18 Aralık 2018

BOZÜYÜK TSO’NUN YENİ BAŞKANI, VELİ ÇELİK

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Aday olan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kamil Poyraz ın adaylıkları sebebi ile görevlerinden istifa etmeleri sonrasında Odamız Yönetim Kurulu toplanarak yeni görev dağılımını gerçekleştirdi.

18 Aralık 2018

7’Sİ DE TUTUKLANDI

Bozüyük ilçesinde, Büro Memur- Sen Yalova Şube Başkanı Mustafa Akış'ın (37) tabancayla yaralanması olayı ile ilgili yakalanan ve aralarında bir polis memurunun da bulunduğu 7 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

19 Aralık 2018

SENDİKA BAŞKANINA SİLAHLI SALDIRIDA

2 KİŞİDEN 1’İ DAHA TUTUKLANDI

Bozüyük ilçesinde, Büro Memur- Sen Yalova Şube Başkanı Mustafa Akış'ın (37) tabancayla yaralanması olayı ile ilgili 7 kişinin haricinde daha sonradan gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 2 şüpheliden 1’i daha tutuklanarak cezaevine gönderildi.

19 Aralık 2018

YARIN GAZETESİ KAMU GÖREVİNİ YAPMAYA DEVAM EDİYOR

Milli Eğitim Eski Müdür Yardımcısı Bektaş Uçkun'un gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cafer Elmas'a açtığı 10.000.00 TL'lik manevi tazminat davası REDDEDİLDİ.

22 Aralık 2018

ÇETE,POLİS, ESNAF ÜÇGENİ

BOZÜYÜK’TEKİ VURULMA OLAYI ESRARENGİZLİĞİNİ KORUYOR

Bozüyük Dernekler Müdürlüğü’nde çalışan Mustafa Akış’ın maskeli bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğramasının ardından olaya karıştıkları gerekçesi ile gözaltına alınan 9 kişiden 8’inin tutuklanmasına ilişkin olayın esrarengizliğihalen çözülemedi.

22 Aralık 2018

KAMU GÖREVİ YAPAN YARIN GAZETESİ, YAZDIĞI HABERLER İLE YİNE HAKLI ÇIKTI

BEKTAŞ UÇKUN’A 5 YIL HAPİS CEZASI

Söğüt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunurken bir sürücü kursundan haksız yere para topladığı iddiası ve bu sürücü kursunun şikayetçi olması sonucu ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Bektaş Uçkun’a 5 yıl hapis cezası verildi.

Kamu görevi yapan ve bu iddiaları haber yapan YARIN Gazetesi bir kez daha yazdıkları ile haklı çıktı.

24 Aralık 2018

ŞOK İDDİA... AK PARTİ İLÇE BAŞKANI NAİL ÖZTÜRK'E HAKARET, TEHDİT VE KÜFÜR İÇEREN MEKTUP YOLLANMIŞ

ESRARENGİZ MEKTUP

Son günlerde Bilecik kamuoyunda Bilecik Merkez AK Parti İlçe Başkanı Nail Öztürk'e gönderilen isimsiz, esrarengiz mektup konuşuluyor.

26 Aralık 2018

SELİM YAĞCI OĞLU EMİN YAĞCI'YI NEREYE HAZIRLIYOR?

“HANGİ SIFATLA O TOPLANTIYA KATILDI?”

AK Parti Milletvekili Selim Yağcı’nın, Belediye Başkanlığı döneminde olduğu gibi Vekillik döneminde de oğlu Avukat Emin Yağcı’yı yanından ayırmadığı ve birçok etkinlikte yanında götürdüğü gözleniyor.

27 Aralık 2018

CUMHURBAŞKANLIĞI ATAMA KARARNAMESİ YAYIMLANDI

YENİ VALİMİZ BİLAL ŞENTÜRK

Yeni Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Bilecik Valiliği’ne İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü Bilal Şentürk Atandı

29 Aralık 2018 Cumartesi

CHP BELEDİYE BAŞKANI ADAYI SEMİH ŞAHİN İLE DOBRA DOBRA...

ŞAHİN: “KUTUPLAŞMAYI YOK EDİP, BİLECİK’E NEFES ALDIRMAK İÇİN ADAYIM”

Akademisyenlik, Belediyecilik ve Mühendislik tecrübesi ile memleketine vefa borcunu ödemek için Bilecik Belediye Başkanlığına talip olan ve partililerinin yoğun ilgisi ile CHP’den Belediye Başkanı Adayı olarak seçilen Semih Şahin, “Bilecik’e nefes aldıracak” projeleriyle sandığa iddialı bir şekilde gidiyor....

Parti içerisinde yapılan ön yoklamanın ardından üyelerin yoğun teveccühüyle CHP’nin Belediye Başkanı Adayı olarak seçilen Semih Şahin ile bir röportaj gerçekleştirdik.

31 Aralık 2018

BAŞKAN CAN, KENT BAŞKAN DERGİSİ ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik’te gerçekleştirilen ve 42 belediye başkanının ödül aldığı programda; Kent Başkan Dergisi ödülünü; TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu’nun elinden aldı.

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve 42 büyükşehir, il, ilçe, belde belediye başkanlarının katıldığı Kent Başkan 2018 Ödül Törenimizi; TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Milletvekili Selim Yağcı ve yurdumuzun dört bir köşesinden katılan belediye başkanlarının katılımı ile gerçekleştirildi.

Editör: TE Bilişim