Bilecik Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO), üyesi olduğu meslek üst kuruluşu TÜRMOB’un terörü lanetleyen gazete ilanına imzasını attı. Oda Başkanı Süleyman Kıral yaşanan terör olaylarından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, bu kirli ve kanlı oyunun milletimizin sağduyusu ile boşa çıkacağını söyledi. Türkiye Serbest Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği’nin (TÜRMOB) yayınlattığı ve Bilecik SMMMO’nun da imzasının bulunduğu gazete ilanında şu ifadeler yer aldı:

HAİN SALDIRILARI LANETLİYORUZ

Yaşanan terör olayları ve son olarak Dağlıca ve Iğdır'daki alçakça saldırılar hepimizi derinden üzmüştür. Karanlık ellerin sahnelediği bu kirli ve kanlı oyunu milletimiz sağduyu ile boşa çıkaracaktır.

Şiddet ve çatışma kültürünün barış ideallerimizi tehdit ettiği bugünlerde birbirimize daha sıkı kenetlenerek, kardeşliğin, barışın, demokrasinin ve hukukun üstünlüğünün egemen olduğu bir anlayışı sağlamalıyız.

Ülkemizde yaşanan bu elim olaylar ve hain saldırılar bir an önce son bulmalıdır. Barış ve kardeşlik ortamını gerçekleştirmek için muhasebe ve denetim camiası olarak her türlü katkıyı yapmaya hazırız. Yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

Editör: TE Bilişim