Bilecik
  Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO)’nın  iftar programı geçtiğimiz akşam Parolla Cafe Restoran’da muhasebecilerin aileleriyle birlikte katılımıyla gerçekleştirildi.



İftar sonrası  konuşma yapan Bilecik SMMMO Başkanı Hüseyin Şensoy, geleneksel hale gelen iftar yemekleri vesilesiyle birlik ve beraberliği sağlamak, meslektaşlar arasındaki kaynaşmayı arttırmak amacıyla bir araya geldiklerini ifade ederek tüm davetlilerin ramazan ayını tebrik etti.


Şensoy, Bilecik SMMMO olarak, birlik ve beraberlik içinde çeşitli faaliyetler gerçekleştirdiklerine değinerek şöyle konuştu “Bilindiği üzere odamız yapmış olduğu bu iftar yemekleriyle birlikteliği sağlamak, her şeye rağmen teşviki mesaide bulunduğumuz arkadaşlarımızla birlikte olmak birlik ve beraberliği arttırmak amacıyla bir araya geldik. Mübarek Ramazan ayının bereketi ve güzelliği üzerinize olsun diyorum.


Mali tatilimiz 22 Temmuz 2013 tarihi itibariyle sona erdi. Bu mali tatille ilgili olarak özellikle kamu idarelerinin bize göstermiş olduğu hassasiyete de buradan kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu arada aramızda bulunamayan, geçtiğimiz haftalarda kalp ameliyatı geçiren Süleyman Demirsoy abimize de geçmiş olsun diyorum ve acil şifalar diliyorum. Özellikle bizim buradaki birlik ve beraberliğimiz içerisinde yapmış olduğumuz çalışmalarda sizlerle birlikte olmayı her zaman arzu ediyoruz.  Bu akşamki iftar programımız içine 2011 yılı ve 2012 yılında gelir vergisi en yüksek matrah bildiriminde bulunan ilk 3 arkadaşımıza oda olarak plaketler vereceğiz. Ayrıca mesleğe giren uzun ve uğraş sonunda sınavları başarıyla elde etmiş ve sonunda Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olmaya hak kazanmış Recep Girgin arkadaşımıza da ruhsat takdimi yapacağız. Son olarak ta yaklaşık 5 yıldır aramızda olan, ilimizde görev yapmış, bizlerle anıları olmuş, hatta odamızın Mali Müşavir olarak  üyesi olan Sayın Vergi Dairesi Müdürümüz Nuri Duman’ın tayini nedeniyle de kendisine odamız adına günün anısına bir plaket takdim etmek istiyorum. Sizlerle bir arada olmaktan dolayı mutluyum, çok teşekkür ederim. “dedi. Ardından SMMO Oda Başkanı Hüseyin Şensoy tarafından  Vergi Dairesi Müdürü Nuri Duman’a plaket verildi.


2011 Yılı vergilendirme döneminde ilk sırayı alan oda üyelerinden Bilecik Vergi Dairesine kayıtlı Suzan Leblebicioğlu,  Bozüyük Vergi Dairesi Mükelleflerinden Mustafa Öztürk ve Erol Dırazoğlu, 2012 yılı vergilendirme döneminde ise ilk 3 sırayı alan Bozüyük’ten Günnariye Yazar, Pazaryeri’nden Ünal Çora, Bilecik’ten de Hüseyin Şensoy  plaket verildi.  Böylece uzun zamandan  beri Bilecik’te SMMM Odası Başkanlığı görevini yürüten Hüseyin Şensoy, kendi başkanlığını yaptığı odadan ilk kez plaket almış oldu.


İftar programına, SGK İl Müdürü Niyazi Gökçe, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Bayram Kaya, İŞKUR İl Müdürü Ayhan Tozan,  şube müdürleri, öğretim üyeleri ve oda üyeleri katıldı.






Editör: TE Bilişim