Hasan Güner

Bilecik PTT Başmüdürlüğü’nce ilimizde Pttcell abonelerine yönelik yeni bir uygulama başlatıldı. Şirket, Pttcell abonesi olan müşterilere Kargo ve APS Kurye gönderi ücretlerinde % 20 oranında indirim uygulamaya başladı.

Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan ve 1840 yılından bu yana hizmet veren PTT; posta, banka ve lojistik hizmetlerine ilave olarak 2013 yılından itibaren Pttcell markası adı altında mobil iletişim hizmeti sunmaya başladı.

Bilecik PTT Başmüdürlüğü de Pttcell’i insan odaklı hizmet anlayışıyla; yüksek kalitede mobil iletişim hizmetini hesaplı şekilde Bileciklilere sunarken, şimdide PTTcell abonelerine yönelik olarak çalışmalar yapan Şirket, tüm ülkede olduğu gibi ilimizde de Pttcell abonesi olan müşterilere Kargo ve APS Kurye gönderi ücretlerinde % 20 oranında indirim uygulamaya başladı.

Konu ile ilgili olarak Bilecik PTT Başmüdürlüğü’nde yapılan açıklamada, “Şirketimiz Pttcell abonesi olan müşterilerimize Kargo ve APS Kurye gönderi ücretlerinde % 20 (yüzde yirmi) oranında  indirim uygulanacaktır.

2014 ve 2015 yılları içerisinde farklı dönemlerde yapılacak indirim sadece Yurtiçi PTT Kargo ve APS Kurye gönderilerinde uygulanacaktır.

Pttcell abonesinin cep telefonuna gelecek indirim koduyla yapılacak gönderi kabulleriyle ilgili olarak;

-Pttcell abonesi bir fatura döneminde en fazla 3 (üç) defa indirim kodu alma hakkına sahip olacak ve her bir indirim kodunu yalnızca 1 (bir) Kargo veya APS Kurye gönderisinde kullanabilecektir.

-Pttcell abonelerine kargo indirim kodunun SMS'le gönderilmesi işlemi  Pttcell  tarafından sağlanacaktır” görüşlerine yer verildi.

Editör: TE Bilişim