Bilecik Özel Edebali Anaokulu'nda akrobasi futbol şovu sergilendi.Özel Edebali İlkokulu öğrencilerinin de katılımı ile gerçekleşen etkinlik,renkli anlara sahne oldu.

Özel Edebali Anaokulu çok amaçlı salonunda gerçekleşen gösteri izleyenleri şaşkına çevirdi. Öğrencileri, kimi zaman ise öğretmenleri sahneye davet ederek yapılan gösteride keyifli anlar yaşandı. İzledikleri şovları birebir yapabilme şansına sahip olmak öğrencileri mutlu etti. Gösterisine öğrenciler arasında yarışma yaparak devam eden akrobat, çeşitli hareketleri öğrencilere öğretti.

 Akrobat çantasından çıkardığı özel şapkayı öğrencilere takarak, kafalarında top çevirmelerini sağladı. Kalem üzerinde, parmaklarında ve kafalarında top çevirebilen öğrencilerin şaşkınlıkları gözlerinden okunuyordu. Gösteri sonunda büyük alkış ile akrobat uğurlandı.

Bu tarz etkinlikleri sık sık tekrarlayan Okul Kurucusu  Saadet Güzel ise etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada; "Çocuklarımız bugün farklı bir akrobasi gösterisi izleme fırsatı buldular. Çocukların eğlenmesi ve gelişimi açısından çok önemli olan bu etkinlikleri kurumumuzda öğrencilerimizle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilişim