MHP muhaliflerinin Meral Akşener öncülüğünde yeni parti kuracağı siyasi kulislerde konuşulmaya başlanırken, bu iddia ulusal basında da yer aldı.

Milliyetçi Türkiye Partisi (MTP) adı altında kurulması düşünülen yeni partide Bilecik’te ki muhaliflerin ne yapacakları, istifa edip etmeyecekleri merak ediliyor.

MHP Bilecik il teşkilatından geçtiğimiz günlerde görevden alınan eski İl Başkanı Ahmet Gürses ve eski İlçe Başkanı Mustafa Aydemir’in  yeni oluşum içinde olup olmayacakları merak ediliyor.

Referandum süreci içerisinde ilimizde MHP teşkilatlarından görevden alınan birçok ismin şu anda yeni adreslerini aradıkları kulaktan kulağa yayılıyor. Bugün medyada oldukça gündeme oturan MHP’li muhaliflerin yeni parti kuracağı tartışılmaya başlandı. Milliyetçi Hareket Partisi’ndeki muhaliflerin başında gelen Meral Akşener’in yeni bir parti kuracağı ve milliyetçi oyları bu çatı altında toplayacağı iddia edilirken, Bilecik’te MHP il ve ilçe yönetim kurullarından istifa eden muhaliflerin bu oluşum içerisinde olup olmayacağı merak konusu oluyor.

Editör: TE Bilişim