Yapılan güçlendirme çalışmaları sonrasında iç mimarisi ve donanım düzenlemeleri ile içerisinde birçok yaşam alanını barındıran Pazaryeri İlçe Halk Kütüphanesi çok yakında hizmete giriyor.

İl Kültür Müdürü Serkan Bircan, sosyal medyasından yaptığı açıklamada, ''Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü'nce finanse edilen Pazaryeri İlçe Halk Kütüphanemizi Pazaryeri Kaymakamımız sayın Ferhat Altay bey ile incelemelerde bulunduk. Sayın Kaymakamımızın emeği çok. Bir kütüphaneden çok bir sosyal yaşam alanı olacak olan İlçe Halk Kütüphanesinde 0-3 yaş Bebek Kütüphanesi bile mevcut. İçerisinde çocuk ve yetişkin okuma alanları, bilişim odası, PlayStation ve eğlence odası, konferans salonu, Pazaryerine özel çömlek ve sanat atölyesi, mini cep sinema salonu gibi alanları barındıracak.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak heyecanla açılışını birlikte gerçekleştirmeyi planladığımız Kütüphanemizin hayata geçirilmesinde Başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy'a, Kütüphaneler Genel Müdürlüğümüze, Milletvekilimiz Sayın Selim Yağcı beye, Sayın Valimize, Pazaryeri Kaymakamımız Ferhat Altay beye, Pazaryeri Belediye Başkanımız sayın Zekiye Tekin hanımefendiye, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Seda Bayrakçı hanımefendi ve Yetkililerine, Bir önceki Müdürümüz Müdür Yardımcımız Mehmet Kocabıçak ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ailemize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim