Pazar günü Bilecik merkez Gazipaşa Mahallesi Yahyabey Sokak üzerinde dürüm evi önünde Afgan uyruklu olduğu öğrenilen 3-4 kişi arasında çıkan sözlü tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Mohammad Jawad Salehi isimli şahıs sırtından bıçaklanarak yere yığıldı. Saldırganlar olay yerinden hızla uzaklaşırken, Polis ekipleri şüphelileri yakalama çalışması başlattı. Dükkân sahibi Muhammet Bozkurt’un olayı 112 Acil Servis ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine intikal eden sağlık ekipleri ise yaralı şahsı ilk müdahalenin ardından Bilecik Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

5 dakika arayla 2’inci bıçaklama

Birinci olay sonrası Polis ekiplerinin saldırganları cadde ve sokak aralarında yakalama çalışması yürüttüğü esnada Dedeoğlu Caddesi üzerinde yabancı uyruklu bir şahsın daha yaralandığı ihbarı geldi.

Gazipaşa Mahallesi Dedeoğlu Caddesi 18/A ikametinde bir kişinin daha bıçakla yaralandığı haberi üzerine harekete geçen ekipler 3’üncü kattaki daire içerisinde Nimatullah Alizada isimli yabancı uyruklu şahsın yaralandığını tespit etti. Olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri yaralı şahsı yaptıkları ilk müdahale sonrası Bilecik Devlet Hastanesi’ne sevk ettiler.

Olayın ardından Şüpheliler Fawad Mirzai, Kasim Hakimi ve Mustafa Ensari yakalanarak gözaltına alındı.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Adliyeye sevk edilen 3 kişiden Kasim Hakimi ve Mustafa Ensari'nin tutuklandığı, Fawad Mirzai'nin ise savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim