Pelitözü Gölpark’ta yıkım tartışmasında olay anını canlı yayın ile kamuoyuna ulaştıran Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cafer Elmas, facebook’ta canlı yayın rekoru kırarak 59 bin görüntülenme sayısına ulaştı.

Önceki gün Gölpark’ta İl Özel İdaresi ile Bilecik Belediyesi Değirmen Gözetleme Terası olarak bilinen yerde yeni yapılan tadilata ilişkin yıkım gerekçesi ile karşı karşıya geldiler.

Her iki Kurumun avukatları zaman zaman hukuk üzerinden tartışırken, Jandarma timinin yanısıra kepçe ve kamyonun hazır bulunduğu yıkım girişiminde Belediye’de Zabıta ekiplerini hazır bulundurdu.

Olay yerine Belediye Başkanı Semih Şahin ile Danışmanı Selçuk Erdağı’nın da geldiği ve zaman zaman avukatlar arasında ayrıca yetkililer arasında da gergin dakikaların hatta saatlerin yaşandığı tartışmalarda olay yerine ilk giden Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cafer Elmas, tartışmaları facebook’tan canlı yayın yaparak kamuoyuna ulaştırdı.

İlk dakikalarda 10.750 görüntülenme sayısına ulaşan canlı yayının birara kesilmesinden sonra yeniden devamında görüntülenme sayısı 59 bine ulaştı.

Bilecik’in adeta Gölpark’a kitlendiği görüntülere onlarca da yorum geldiği gözlendi. Bu canlı yayında 59 bin izleyiciye ulaşması ile ulaşılması zor bir rekora imza atılmış oldu.Diğer yandan her geçen dakikada da görüntülenme sayısının hızla yükseldiği görülüyor.

Editör: TE Bilişim