Yeni yıl nedeniyle Bilecik Emniyet Müdürlüğü ekipleri sorumluluk bölgelerinde 60 personel ile birlikte 11 ayrı bölgede devriye ekipleriyle görev yaptı.


Bilecik Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, emniyet müdür yardımcısı ve şube müdürleriyle birlikte, Bilecik halkının daha huzurlu bir yılbaşı geçirebilmesi amacıyla, Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki çevik kuvvet, asayiş, şehir içi ve bölge trafik ekipleri ve merkez karakolu ile birimleri ziyaret ederek, personelin yeni yılını kutladı.



Vatandaşların 2014 yılına huzurlu, mutlu ve güven dolu bir ortamda girmesi için ekiplere takviye personel görevlendirildiğini anlatan Özüdoğru, şöyle konuştu:

"İl Emniyet Müdürlüğü olarak 2014 yılının, 2013 yılından daha güzel, daha hayırlı bir şekilde neticelenmesini diliyoruz. Ayrıca 2014 yılının Bilecik için huzur ve güven içerisinde geçmesini temenni ediyoruz. Daha önceki yıllarda olduğu gibi İl Emniyet Müdürlüğü olarak emniyet açısından tedbirlerimiz devam ediyor. Arkadaşlarımız, yoğun ve aktif bir şekilde şehrin her tarafında görevlerini yapmaktalar. İlçelerimizde de aynı durum söz konusu. İl genelinde suç oranları, aile içi şiddet gibi konularda geçen yılki rakamlar bin 700 iken, bu yıl bin 600'e düştü. Suç oranlarındaki tüm düşüşler, sevindirici. 2014'ün 2013'ten daha güzel olmasını temenni ediyor, halkımızın, personelimizin yeni yılını tebrik ediyoruz."


Öte yandan, 2013 yılından 2014 yılına girilmesiyle Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar ve Bilecik Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru'nun telsizden yeni yıl mesajı okundu.


 

Editör: TE Bilişim