Emniyet birimlerinin yaptığı operasyonlar şu şekildedir


4741 kişinin UYAP sisteminden yapılan kontrolü neticesinde ilimizce 15 diğer illerce 23 olmak üzere değişik suçlardan aranan toplam 38 kişi yakalanmıştır.İlimiz Beşiktaş Mahallesinde ve Osmaneli İlçemizde Meydana Gelen Evden Hırsızlık Olaylarının Şüphelisi Yakalandı


İlimiz Beşiktaş Mahallesinde ve Osmaneli İlçemizde farklı zamanlarda ve farklı ikametlerde ikametten hırsızlık olayı meydana geldi.  İkametlerden ziynet eşyası, nakit para ve tablet çalındı.  Olayları aydınlatmak için Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimizin yapmış olduğu kapsamlı ve aralıksız devam eden araştırmaları neticesinde olayların şüphelisi yakalandı. Şüpheli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlçemiz Gölpazarı’nda İşyerinden Hırsızlık Olaylarının Şüphelisi Yakalandı

İlimiz Gölpazarı İlçesinde Faaliyet gösteren farklı işyerlerinde farklı tarihlerde işyerinden hırsızlık meydana geldi. İşyerlerine girerek içki sigara ve nakit para çaldığı anlaşılan şüpheli şahsın yakalanması için  Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimizin çalışmaları neticesinde yakalandı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlimiz Beşiktaş Mahallesinde Birkaç Tüfek, Tabanca ve Bir Miktar Fişek Ele Geçirildi

İlimiz Beşiktaş Mahallesinde 19 Ekim 2016 Tarihinde bir ikamette yapılan aramada farklı marka ve ebatta birkaç tüfek, tabanca ve tüfek ve tabancalara ait çeşitli marka ve kalibrede bir miktar fişek ele geçirilmiştir. Olayın şüphelisi ekiplerimiz marifetiyle yakalanarak adli mercilere intikal ettirildi

İlimiz Cumhuriyet Mahallesinde Meydana Gelen Dolandırıcılık Olayı Aydınlatıldı, Olayın Şüphelisi Yakalandı

İlimiz Cumhuriyet Mahallesinde 06 Ekim 2016 Tarihinde yabancı uyruklu bir şahsa yardımcı olmak bahanesiyle yaklaşarak dolandırmaya çalışan şüpheli, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki ekiplerin yapmış olduğu kapsamlı ve aralıksız çalışmalar neticesinde yakalanarak adli mercilere intikal ettirildi.

İlimiz Gazipaşa Mahallesinde Av Tüfeği ve Bir Miktar Tüfek Fişeği Ele Geçirildi.

İlimiz Gazipaşa Mahallesi 30 Ekim 2016 Tarihinde Atatürk Bulvarı Üzerinde Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Ekiplerimizin zaman zaman şüpheli gördüğü araç ve şahıslara yönelik yapmış olduğu uygulamalar sırasında, şüpheli bir araç içerisinde 1 Adet ruhsatsız av tüfeği ve tüfeğe ait bir miktar fişek ele geçirildi, olayın şüphelisi yakalanarak adli mercilere intikal ettirildi.

İlimiz Gazipaşa Mahallesinde Gerçekleşen İşyerinden Hırsızlık Olayı Aydınlatıldı

İlimiz Gazipaşa Mahallesinde faaliyet gösteren bir marketten 17 Ekim 2016 Tarihinde bir miktar gıda ürünü çalındı. İşyeri çalışanlarının dikkati ve Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki ekiplerimizin marifetiyle işyerinden hırsızlık şüphelisi yakalandı. Hırsızlık konusu gıda maddeleri işyerine teslim edildi. Olayın şüphelisi adli mercilere intikal ettirildi.

İl Genelinde Yapılan Umuma Açık Yerlerin Denetlemelerinde;

İl merkezinde Asayiş Şube Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerce 4 adet içkili restaurant, 19 adet kıraathane, 9 adet kafe, 5 adet internet kafe, 4 adet oyun salonu denetlenmiş, denetlemelerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmamıştır.

Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce 7 Kıraathane denetlenmiş olup herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır.

Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce 4 Kıraathane, 16 Çay Bahçesi denetlenmiş olup herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır.

Söğüt İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce 17 Kahvehane, 3 İnternet Kafe, 1 Oyun Salonu, 3 İçkili Yer, 3 Tekel Bayi denetlenmiş olup herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır.

Gölpazarı İlçe Emniyet Amirliğine bağlı ekiplerce 15 Kıraathane, 4 İnternet Kafe, 3 Oyun Salonu, 1 Çay Bahçesi denetlenmiş olup herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır.

İnhisar İlçe Emniyet Amirliğine bağlı ekiplerce 4 Kıraathane, 2 Tekel Bayii, 2 İçkili Yer denetlenmiş olup herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır.

Kabahat Nevi Suçlarla İlgili Olarak,

Sarhoşluktan 1, Ruhsatsız Silah Taşımaktan 1, Emre Aykırı Davranış 1, Tütün Mamullerinin Tüketilmesinden

1 olmak üzere toplam 5 kişiye idari para cezası uygulanmıştır.

Trafik Denetimlerinde;

1. Hız ihlali yapan 1375 sürücüye,

2. Alkollü araç kullanan 32 sürücüye,

3. Emniyet Kemeri takmayan 1 sürücüye,

4. Kırmızı ışık ihlali yapan 6 sürücüye,

5. Kasksız motosiklet kullanan 20 sürücüye,

6. Park yasağı bulunan alanlara park eden 103 sürücüye,

7. Araçlarına zamanında muayene yaptırmayan 162 sürücüye,

8. Taşıma sınırının üzerinde yolcu taşıyan 11 sürücüye,

9. Yük taşıma sınırının üzerinde yük taşıyan 11 sürücüye,

10. Araç sigortasını yaptırmayan 45 sürücüye,

11. Diğer kural ihlalleri için 323 sürücüye olmak üzere

Toplam 2088 şahsa cezai işlem uygulanmıştır.

İlimiz genelinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için kontrol, denetim ve çalışmalara aralıksız devam edilmektedir.

Editör: TE Bilişim