Bilecik Emniyet Müdürlüğü tarafından, bir üst rütbeye terfi eden 7 personel için terfi ve başka illere atanan 4 personel için tören düzenlendi.



Vali Yardımcısı Metin Çınar, Bilecik İl Emniyet Müdür Yardımcısı iken Elazığ Polis Okulu’na atanan ve 2. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi eden Murat Taşdelen'e rütbesini takarak, görevlerini en iyi şekilde yerine getiren emniyet mensuplarına yeni görevlerinde başarılar diledi.


Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 2. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi eden Hayati Akça'ya, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, 3. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi eden Hasan Berberoğlu'na, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz ve İl Jandarma Komutanı Albay Ertan Yıldız, 4. Sınıf Müdür rütbesine terfi eden Hasan Tuncel ve Erol Aksu’ya, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru ise Baş komiser rütbesinden Emniyet Amiri rütbesine terfi eden Adem Özay Cengiz'e rütbelerini takarak tebrik etti.


Törende, İl Emniyet Müdür Yardımcılarından 2. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi eden Murat Taşdelen, Elazığ Polis Okulu’na, Evrak Arşiv Şube Müdürü Cavit Fidan, Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü’ne, Personel Şube Müdürü Tansel Arat, 2. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi ederek, Afyon Polis Meslek Yüksek Okulu’na ve Pazaryeri İlçe Emniyet Amiri olarak görev yapan Mustafa Çetin’in de Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü’ne atandığı bildirildi.


Polisevinde gerçekleştirilen törene Vali Yardımcıları Metin Çınar, Süleyman Deniz ve Ekrem Ballı'nın yanı sıra, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Jandarma Komutanı Albay Ertan Yıldız, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan ile şube müdürleri ve aileler katıldı. AA








Editör: TE Bilişim