Bilecik’in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yılı etkinlikleri programının belli oldu. Belediye Başkanı Semih Şahin, ‘’Şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunu bu yıl büyük bir coşkuyla kutlayacağız’’ dedi.

Bilecik Belediyesi organizasyonunda düzenlenecek olan etkinlikler kapsamında vatandaşlarımızın iki gün boyunca birbirinden önemli aktiviteye katılacağını vurgulayan Başkan Şahin, tüm Bilecik halkını etkinliklere davet etti.

‘’KURTULUŞ ŞENLİKLERİNİ HALKIMIZLA İÇ İÇE KUTLAYACAĞIZ’’

Başkan Şahin şenliklerin, halk arasındaki birlik ve beraberliğe büyük katkılar sağlayacağını kaydetti.

Bilecik’in Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 97. yılı Şenlikleri kapsamında; 6 Eylül Cuma günü saat 13:30’da Yaşayan Şehir Müzesinde 1922’deki Bilecik konulu fotoğraf sergisi, saat 17:00’de Bilecik Edebali Stadyumunda Şöhretler Karması, saat 20:00’de Cumhuriyet Meydanında Fener Alayı ve saat 21:00’de ise Cumhuriyet Meydanında Yüksek Sadakat konseri gerçekleştirilecek. 7 Eylül Cumartesi günü ise saat 10:00 ile 17:30’da Pelitözü Gölpark’ta, ücretsiz olacak Halkımız Göklerde adlı etkinlik ile halk katılımlı uçuşlar gerçekleştirilecek ve gün boyunca sürecek. Saat 14:00’te Atatürk Spor Salonunda Şöhretler Karması Basketbol Maçının düzenleneceği etkinlikler kapsamında; Pelitözü Gölpark'ta; saat 18:40’ta Gyrocopter gösterisi olurken; saat 19:00’da Halk Oyunları, saat 20:00’de Pelitözü Gölpark’ta ‘’Bir Millet Uyanıyor’’ adlı film gösterimi gerçekleştirilecek.

Çeşitli ikramların yapılacağı etkinliklere bütün Bilecik halkını davet eden Başkan Şahin, kurtuluş şenliklerini halk ile iç içe kutlayacağını ifade etti.

Editör: TE Bilişim