Geziye; Ankara Bilecikliler Dernek Başkanı Hasan Akgül, Gölpazarı Derneği Başkanı İhsan Bilir ,Gökçeler Derneği Başkanı Hüseyin Özer, Üzümlü Köyü Derneği Başkanı Bahri Tongur, ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Çelikbaş Kocaeli Bilecikliler Derneği yönetim kurulu üyeleri Yusuf Pehlivan Gürol Koç ,Kocaeli Çokçapınar Derneği yönetim kurulu üyeleri Zafer Kaflı, Naci Turan, Hayrettin Turgut ,İstanbul, Günüören Köyü yönetim kurulu üyeleri Ahmet Hulusi Çakır ,Numan Meşe CHP Kartal yönetim kurulu üyesi Taki Kahraman katıldı.

 İstanbul ve Kocaeli’den gelen Dernek başkanları Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekilliğine seçilen CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’e hayırlı olsun ziyareti yaparak plaket takdim ettiler.

Hemşerilerinin her zaman yanında olduğunu belirten Tüzün, Bilecik ilinin kalkınması ve sivil toplum örgütlerinin kalkınması için elinden geleni yapacağını belirtti.

Daha sonra Dernek başkanları AK Parti Bilecik milletvekili Halil Eldemir ve Kocaeli MHP milletvekili Saffet Sancaklı ya birer plaket takdim ettiler. Dernek başkanları daha sonra Anıtkabir ziyaretinde bulundular.

Editör: TE Bilişim