İstanbul Taksim Meydanındaki ‘Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi’ne Bilecik CHP İl ve ilçe örgütleri destek verdi. Mitingde açıklanan tarihi Taksim Manidestosunu yorumlayan CHP Milletvekili Tüzün, “Taksim manifestosu çağdaş, demokrat Türkiye'nin geleceğinin yol haritasıdır.” dedi.

CHP, İstanbul Taksim Meydanı’nda ‘Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi’ düzenledi. Mitingte, darbe girişimine sert tepki gösterildi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Bugün tarihi bir gün” diyerek, 24 Temmuz’un tarihteki önemine işaret etti. Kılıçdaroğlu, “Taksim Manifestosu”nu okudu ve alanı dolduran binlerce kişi manifestoyu onayladı.

‘Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi’ne Bilecik CHP İl ve ilçe örgütleri de destek verdi. Bilecik’ten İstanbul’a otobüs kaldırılırken Bilecik CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP İl Başkanı Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, ilçe başkanları ve partililer Taksim’deki mitinge katıldılar. 

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı Taksim Manifestosu’nu değerlendirirken, “Milyonların evet dediği Taksim manifestosu çağdaş, demokrat Türkiye'nin geleceğinin yol haritasıdır.” dedi. 

Editör: TE Bilişim