Bilecik’in kurtuluşuna ilişkin düzenlenen basketbol maçları devam ederken bugün oynanan maçta oldukça renkli görüntüler ortaya çıktı.

Bilecik’in birçok tanınmış isminin yanı sıra Belediye Başkanı Semih Şahin’de formayı giyerek sayha çıkarken, Kırmızı ve Beyaz takımlarının oyuncuları kıran kırana bir maç gerçekleştirdiler.

Şarkılar eşliğinde, dostça oynan maçta her iki takımın oyuncuları arasında dostluk ön plana çıktı. Diğer yandan maçı izlemenin heyecanını ve zevkini yaşan taraftarlarda bol bol takımlara tezahürat yaparken, maça ayrı bir coşku kattılar.

Kırmızı ve Beyaz takımın karşı karşıya geldiği maç beraberlik ile sonuçlanırken, maç sonunda oyuncuların aileleri de sahaya girerek takımlarına destek verdiler. Maç sonunda ortaya ayrı bir güzellik çıkarken şöhretler karmasına destek veren aileleri ve oyuncular müzikler ve danslar işliğinde doyasıya eğlendiler.

Diğer yandan Belediye Başkanı Semih Şahin’in her iki takımın oyuncularına da Atatürk resimli tabak hediye etmesi ayrı bir jest olarak karşılandı.

Editör: TE Bilişim