Bilecik Belediyesi’nde hizmet veren tüm birimlerde hizmet kalite standartlarının arttırılması amacıyla Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) Uluslararası  akreditasyon takipli ISO 9001  denetimi gerçekleştirildi.

2012 yılından bu yana ISO 9001  Kalite Yönetim Sistemleri kapsamında hizmet veren Bilecik Belediyesi, vatandaş memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, kalite iyileştirme çalışmalarına devam ediyor.
Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay'ın başkanlığında gerçekleştirilen açılış toplantısı ile başlayan denetimlerde; kalite hizmet standartları ve mevzuata uygunluğunun denetlenmesinin yanı sıra Dokümanların Tetkik Edilmesi, Saha Uygulamalarında Bakım, Kalibrasyon ve Satınalma Faaliyetleri ile Hizmetin Yönetimi Faaliyetleri, başarılı bir denetim sürecinden geçti.
  Strateji Geliştirme Müdürü ve Kalite Yönetim Temsilcisi Hülya Eçen Çalışkan eşliğinde gerçekleştirilen denetimlerde Bilecik Belediye Başkanlığı'ndaki birimlerin yanı sıra şehrin çeşitli noktalarında bulunan atölye ve iftaiye birimlerinde de kontroller yapıldı.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:
''SÜREKLİ İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI YAPARAK  YARIN DAHA İYİ OLMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ''
Belediye Başkanı Selim Yağcı gerçekleştirilen denetimler hakkında yaptığı kısa açıklamada; ''Bilecik Belediyesi olarak hergün çalışmalarımıza bir yenilerini ekleyerek, devam ediyoruz. Bugün dünden çok daha iyi olduğumuz gibi yarın daha iyi olmak için de var gücümüzle çalışıyoruz.

Gerçekleştirilen bu denetimler aslında bizlerin şu anki başarılı ve güzel durumunu çok iyi bir şekilde özetliyor. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte kalite yolculuğuna çıktığımız ilk günden bu yana hep ileriye doğru yürüme düsturu ile çalışmaya devam ettik.Bundan sonra da Bilecikte şehrimiz ve insanımız için yaptığımız tüm hizmetlerde Kalite Bayrağını önemle ve özenle taşımaya ve zirveye çıkarmak için daha iyi olmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Unutulmamalıdır ki Bilecik Belediye Başkanlığı; varlık nedenini bilen, geleceği yönetebilen, gelişmeyi amaç edinen önder bir kurumdur. Bu vesileyle böyle önemli bir çalışmada emeği olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı. 
Editör: TE Bilişim