Bilecik Belediyesi, AK Parti Bilecik Teşkilatı'na iftar verdi.

İftar sonrasında yaptığı konuşmada, AK Parti camiasıyla bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Belediye Başkanı Selam Yağcı, şöyle konuştu:

"Bu akşam bir aile ortamı içinde, Ramazan-ı Şerif'in bu feyizli akşamını idrak etmenin hazzını, mutluluğunu yaşıyoruz. Biz, Bilecik ve Türkiye'de AK Parti camiası olarak, bu davanın neferleri ve erleri olarak, çok şükürler olsun ki, başladığımız günden itibaren çok güzel hizmetleri el ele gönül gönüle yerine getirdik. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz, sevgimiz, saygımız, hoşgörümüz devam ettiği sürece, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde, gerçekten bu medeniyet yolculuğumuz emin ve hızlı adımlarla ülkemiz ve dünyamız açısından devam ediyor ve devam edecektir. Sloganımızda olduğu gibi 'hep birlikte daha iyiye daha güzele ulaşmak' temennisiyle, hayırlı iftarlar diliyor saygılar sunuyorum."

Belediye bahçesindeki iftara AK Parti Bilecik Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Fahrettin Poyraz, il başkanı Ramazan Kurtulmuş, merkez ilçe başkanı Serkan Yıldırım ile ilçe ve belediye başkanları ve partililer katıldı.

AA

Editör: TE Bilişim