Bilecik Belediyesi ve Bilecik Sınav Koleji arasında imzalanan protokol ile Belediye personelinin çocukları ile Belediye aracılığıyla kayıt işlemi yapan vatandaşlarımıza yüzde 5 indirim hakkı tanınacak.

Belediye Başkanı Semih Şahin ve Bilecik Sınav Koleji Halkla İlişkiler Müdürü Ayten Gören Dönmez tarafından hazırlanan protokol imzalandı.

Belediye Başkanı Semih Şahin, imzalanan protokolün ilimiz eğitimine ve çocuklarımıza katkı yapması dileğinde bulunarak, ‘’İlimizdeki eğitim faaliyetlerini başarılı bir şekilde gerçekleştiren Sınav Koleji arasında imzaladığımız protokol ile Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise düzeyinde eğitim almak isteyen belediye çalışanlarımızın çocukları ile belediyemiz aracılığı ile kaydolmak isteyen ailelerimiz için kayıt ücretlerinde yüzde 5 indirim uygulanacak. İmzaladığımız protokolün eğitim hayatımıza ve çocuklarımıza başarılar getirmesini diliyor, Sınav Koleji Halkla İlişkiler Müdürü Ayten Gören Dönmez ve değerli yetkililerine teşekkür ediyorum. ’’ ifadelerini kullandı.

Dönmez ise Belediye Başkanı Semih Şahin’e yaptığı katkılardan duyduğu memnuniyeti belirterek, teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim