İbrahim Yılmam, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, 30 Mart 2014'de yapılacak yerel seçim için Bilecik Belediye Başkanlığı'na aday adayı olduğunu söyledi.

Aynı zamanda İstanbul Bilecikliler Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Başkanlığını yapan İbrahim Yılmam, dün yaptığı başvurusuyla, Bilecik Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatında bulunan 5. kişi oldu.

Aday adayı Yılmam, şöyle konuştu: “Sonucu ne olursa olsun, bizler Ak Parti’nin her yerinde olmak için geldik. Her yerinde duracağız bizlerin beklentisi hiçbir zaman olmayacak. Biz teşkilatımız var olduğu sürece var olacağız. Teşkilatsız hiçbir işe başlamayacağız. Süreç devam ediyor. Bütün aday adayları arkadaşlara başarılar diliyorum. Bilecik için benim bu saatten sonra şunu söyleyebilirim. Allah’a can borcumuz, anamıza süt borcumuz, sizlere de vefa borcumuz olabilir. Biz sizin emanetiniz, biz Bilecik’in çocuğuyuz. Hemşerilerime buradan selam ve saygılarımı yolluyorum. Doğduğum, büyüdüğüm bu memlekete hizmet için şimdi Bilecik Belediye Başkanlığına aday adayıyım”dedi. 



İbrahim YILMAM Kimdir?

01.02.1968 Yılında Bilecik’in Deresakarya köyünde doğdu.Babasının İstanbula yerleşmesi sebebiyle ilk okulu Zübeyde hanım ilkokulu orta öğrenimimi Elka orta okulu okuduktan sonra şişli endüstri meslek lisesi ardından Haydaypaşa endüstri meslek yüksek okulu torna tesviye bölümünden mezun oldu. 
İstanbul Bilecikliler derneğinde bir dönem yönetim kurulu üyeliği  yaptı.  1995 yılında ARÇELİK A.Ş işletmesinde Sendika Başkanlığına Seçildi. 

Editör: TE Bilişim