1.Veteranlar  basketbol maçının tarih ve saat belli oldu. Gençlere basketbolu sevdirmek, basketbol ruhunu yeniden canlandırmak adına yapılması planlanan gösteri maçında ilimizin önemli ve renkli simalarının yanı sıra eski milli basketbolcular ve uluslararası üne sahip oyuncular da katılması bekleniyor.

 6 Eylül Bilecik’in kurtuluşunda Atatürk Kapalıspor salonunda saat 15:30 yapılması beklenen veteranlar gösteri maçına ilginin büyük olması bekleniyor.


Bilecik’te yıllar önce Ertuğrulgazi Lisesi Endüstri Meslek Lisesi ve Bilecikspor’da basketbol oynayan veteranlar gösteri maçına hazırlanıyor.

Gençlere basketbolu sevdirmek, basketbol ruhunu yeniden canlandırmak adı altında yapılması planlanan  basketbol gösteri maçında ilimizin önemli ve renkli simaları sahada olacak.

Basketbol gönüllüsü Ziraat Mühendisi Ayşin Yardımcı’nın girişimleri ve organizatörlüğü ile başlatılan görüşmeler sürerken, milli basketbolcularında gelmesi beklenen gösteri maçı için veteranlar antrenmanlara devam ediyorlar.

Atatürk Spor Salonu’nda Cuma akşamları gerçekleşen antrenmanların neşeli geçtiği gözlenirken, veteranlar eski formlarını yakalama peşinde.

Projeyi beğenen ve destekleyen formaları dahi yaptıran Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, il dışından gelecek olan misafirler ile birlikte birlik ve beraberlik yemeğinin organize edileceği belirtilirken 06 Eylül 2014 cumartesi günü saat15:00 da yapılacak olan 1. Veteranlar basketbol gösteri maçına ilginin büyük olması bekleniyor.

Milli basketbolcular da gelecek

İlimizde basketbolun veteranlarından Hakkı Küçük, devamlı görüştükleri milli basketbolcuları da bu etkinliğe davet etti.

Ünlü basketbolcularda Mirko Miliçeviç, Milli Basketbolcularımızdan Vestel Baş antrenörü Emre Dağdelen,yine milli  basketbolcularımızdan,  Aziz Alemdar’ın İTÜ Antrenörü Cihan Sever Yeşildağ, Orhun Ene ve eşi  Zeynep Gül Ene, Konya Sistem Koleji’nden Tülin Akyüz, Efe Aydan’nın da katılacağı belirtiliyor. 

Koç Kamber de gelebilir

Ertuğrulgazi Lisesi'nin unutulmaz Beden Eğitimi Öğretmeni Koç lakaplı Nihat Kamber'in de müsait olması durumunda maça gelebileceği öğrenildi.

 

 

Editör: TE Bilişim