Bilecik Arena temsilcileri Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Ceylan'ı makamında ziyaret etti.

Yarin11 Editörü ve DHA Temsilcisi Cafer Elmas, Olay Haber ve İHA Temsilcisi İbrahim Rafet Sünetçi, Haber228 Sahibi Uğur Baklacı, 11Haber sahibi Erhan Toka ve Değişim Gazetesi Muhabiri Hande Nur Uysal'dan oluşan basın temsilcileri Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Ceylan'ı ziyaret ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Bilecik'teki adli vakaların Türkiye ortalamalarının altında olduğunu aktaran Başsavcı Ceylan, Adliye binasının fiziki olarak yetersiz olduğunu, bazı birimlerin taşındığını ancak Bakanlık yetkilileri ile görüşmelerin devam ettiğini, uygun bir yer bulunduğunda Bilecik'e yakışır bir Adliye binasının yapılacağını belirtti.

Kuruluş ve Kurtuluş şehri Bilecik'te görev yapmaktan onur duyduğunu kaydeden Ceylan, daha önceden Bilecik'e hiç gelmediğini ancak Bilecik'i ve Bilecik'li insanları çok sevdiğini söyledi.

Mütevazi ve saygın tavırlarıyla dikkat çeken Başsavcı Ercan Ceylan yerel basının önemine vurgu yaparak, yapılan faaliyetleri kamuoyuna duyurmada basının önemli bir rol üstlendiğini kaydetti.

Ziyaret Bilecik üzerine sohbet havasında gerçekleşirken, Ercan Ceylan, Basına her zaman kapılarının açık olduğunu da sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim