Bien Seramik önünde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralanırken, olay yerinde adeta can pazarı yaşandı.

Gördü tanıklarının iddialarına göre; Bilecik merkez istikametinden Osmaneli istikametine gitmekte olan 11AAG 786 plakalı araç sürücüsü Mustafa Dinç direksiyon hâkimiyetini kaybederek orta refüjden karşı yola geçerek aksi istikametten gelmekte olan Hasan Üzer kontrolündeki 16 ACM 308 plakalı araç ile kafa kafaya çarpıştı.

Meydana gelen trafik kazasında, 11 AAG 786 plakalı araçta bulunan şoför Mustafa Dinç ile yanında bulunan İsmail Paycı yaralanırken, 16 ACM 308 plakalı diğer araç sürücüsü Hasan Üzer ile yanında bulunan Sedat Üzer,Fethiye Üzer ve Sinan Üzer yaralandı. Feci kazada olay yerine 112 Acil Servis ekipleri, AFAD ve İtfaiye sevk edildi.

Otomobil içinde sıkışan sürücü Mustafa Dinç sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri tarafından araç içerisinden zorlukla çıkartılırken, olay yerindeki yaralılar peyderpey ambulanslar ile Bilecik Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Bir yaralının ise bindirildiği ambulanstan indirilip başka bir ambulans yardımı ile hastaneye sevk edildiği gözlendi.

Adeta can pazarının yaşandığı olay yerinde trafik akışı bir süreliğine duraksarken, araçların bulundukları yerden kaldırılması sonrası karayolunda trafik normale döndü.

Diğer yandan hastaneye sevk edilen yaralıların yakınları Acil servis önüne akın etti.

Editör: TE Bilişim