Siyah-Beyazlı Milletvekilleri, 12 Aralık'ta Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile buluşuyor. Başkan
  Orman, Siyah-Beyazlı renklere gönül veren milletvekilleri ile 12 Aralık Perşembe günü Ankara'da düzenlenecek yemekte bir araya gelecek.

       Davet edilen Milletvekillerden biri olan MHP Bilecik Milletvekili ve Beşiktaşlı olmasının yanısıra Eskişehirsporlu da olan Bahattin Şeker de yemeğe katılacaklar arasında bulunuyor.

       BİR İLK

       Beşiktaş, yine bir ilke imza atıyor. Başkan Fikret Orman, Siyah-Beyazlı renklere gönül veren milletvekilleri ile 12 Aralık Perşembe günü Ankara'da düzenlenecek yemekte bir araya gelecek.

       Yemek için çeşitli partilerden 66 Beşiktaşlı milletvekili tespit edilerek, çağrıldı. Başkan Fikret Orman'ın yanı sıra yöneticiler ile bazı futbolcular da bu özel yemeğe katılacak. Bu yemekte gündem sadece Siyah-Beyaz olacak. Yemeğe Beşiktaş’a gönül veren MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker’in de davet edilmesi Bilecik’teki Beşiktaşlıları memnun etti.

       66 VEKİL KATILACAK

       66 Milletvekili, Fikret Orman ile Ankara'da akşam yemeğinde bir araya gelecek. Yemeği düzenleyen İstanbul bağımsız milletvekili İhsan Barutçu: "Beşiktaşımız'a yalnız olmadığını göstermek istiyoruz."

       “AMACIMIZ BAŞKANIMIZLA TANIŞMAKTIR”

       Akşam'ın haberine göre, Siyah-Beyazlılar'ı bir araya getirecek olan yemeği, Beşiktaş kongre üyesi de olan İstanbul bağımsız milletvekili İhsan Barutçu organize ediyor. Meclis'te farklı partiler arasında gerçekleşemeyen yakınlaşmayı, Beşiktaşlılık üzerinden yapmayı amaçladıklarını söyleyen Barutçu, "Beşiktaşımıza yalnız olmadığını göstermek istiyoruz. Bu hem kulübümüz hem de milletvekillerimiz için moral yemeği olacak. Başkanımız ile milletvekilleri bir nevi tanışmış olacak. Biz de bu buluşmaya ön ayak olmaktan dolayı büyük bir onur duyuyoruz" diye konuştu.

       ARINÇ'A DA DAVET GİTTİ

       Davetiye gönderilen Bakanlar:

       Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu.

       Kesin katılacaklar:

       AKP: Abdülkadir Aksu (İstanbul), Yaşar Karayel (Kayseri), Ziyaettin Akbulut (Tekirdağ), Şükrü Ayalan (Tokat), Mustafa Bilici (Van), Muhyettin Aksak (Erzurum), Hüseyin Samani (Ant)

       CHP: Mehmet Ali Ediboğlu (Hatay), Levent Gök (Ankara), Ferit Mevlüt Aslanoğlu (İstanbul), Durdu Özbolat (Kahramanmaraş), Atilla Kart (Konya)

       MHP: Faruk Bal (Konya), Emin Haluk Ayhan (Denizli), Bahattin Şeker (Bilecik) Kaynak: AKŞAM

Editör: TE Bilişim