Beşiktaş taraftarları, Beşiktaşlılar Derneği ve Bilecik 1903 Derneği’nin organizasyonunda siyah-beyaz sevdalarını paylaşmak için kahvaltıda bir araya geldi.

Geçtiğimiz Pazar günü Agrilion Kasrı’da bir araya gelen Kara Kartal sevdalılarının kahvaltı organizasyonuna; Dernek Başkanı Mücahit Yılmaz ve yöneticiler, Demokrat Parti İl Başkanı Sezai Balta Demokrat Parti İl Yöneticisi Erkan Beler, Ötüken Dergisi Bilecik İl Temsilcisi Yusuf Başkan, Beşiktaşlılar ve üniversite öğrencileri katıldı.

Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Serdar Kara kahvaltı etkinliğinde Beşiktaşlılar ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirtirken, organizasyona katılan herkese teşekkür etti. Başkan Kara ayrıca, “Kahvaltı Organizasyonumuza mazeretleri sebebiyle gelemeyen ancak davetiye alarak bizlere destek olan; İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Oğuz Sertler, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Sayın Nail Öztürk, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Sayın Hüseyin Şensoy, Avukat Sayın Metin Özenç, İnegöl AGM Ajans sahibi Sayın Ahmet Galip Meriç'e teşekkür ediyoruz. ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim