Beşiktaş Mahallesi’nde 20 yıldır ikamet eden Mustafa Vural, kendisini şu sözlerle tanıttı, “1966 Bilecik Merkez İlyasça Köyü doğumluyum. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde memur olarak görev yapmaktayım. Uzun yıllar sendika ve sivil toplum kuruluşlarında yönetici kadrosunda yer aldım. 20 yıldır Mahallemizde ikamet etmekteyim.

Muhtarlık kurumu sorunların çözümü noktasında belirli bir bütçe ve yetkisi olmayan bir kurum olmasına rağmn mahallemizdeki sorunların tespit edilmesi ve çözümü konhusunda ilgili kurumlarla irtibat halinde olacağım. “İnsanı yaşaat ki devlet yaşasın” düşüncesiyle çıktığımız bu yolda bürokrasinin içinden gelen biri olarak tecrübelerimi mahallem için herhangi istek ve şikayetlerin takipçisi olacağım.”

Tecrübesi ve saygınlığı ile mahalle halkına en iyi hizmeti vermek; yenilikçi, ön görülü,şeffaf, dürüst ve adaletli hizmeti sağlamak için yola çıktığını dile getiren Vural, mahalle halkının yararı için gereken her türlü çalışmayı yapmaktan asla çekinmeyeceğini de sözlerine ekledi. Dinamik ve iddialı bir aday olarak görülen Vural, değişim ve gelişim isteyen her mahalle sakininin desteğini beklediğini ifade etti.   

   

Editör: TE Bilişim