Geçtiğimiz aylarda Lefke Cup U 15 Turnuvasına ev sahipliği yapan Osmaneli, bu defa Beşiktaş Kadın Futbol Takımı oyuncularını ağırlayacak.

Kadın Futbol Takımları Teknik Sorumlusu Mutlucan Zavotcu ve Öğün Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Çağlar Osmaneli Belediyesini ziyaret etti. Osmaneli’nde kamp yapmak üzere incelemelerde bulunan Beşiktaş Kulübü Kadın Futbol Takımları Teknik Sorumlusu Mutlucan Zavotcu, Osmaneli’nde bulunan spor tesislerinin oldukça muazzam olduğunu dile getirdi.

Osmaneli Belediye Başkanı YMM Münür Şahin’i de makamında ziyaret eden Mutlucan Zavotcu ve Yavuz Çağlar, Başkanımızla bir görüşme gerçekleştirdi. Yapılan görüşmede yakın bir dönemde Beşiktaş Bayan Futbol Takımının kamp için Osmaneli’ne gelmesi kararlaştırıldı.

Başkan Şahin, bu güzel gelişmeyle ilgili yaptığı açıklamada; “Yakın bir zamanda Beşiktaş taraftarını mutlu edecek bir kamp süreci Osmaneli’nde yaşanacak. Osmaneli Turizmi ve tanınabilirlik açısından çok önemli olan bu kamp ilçemize büyük değer katacak. Bu organizasyonun ilçemizde yapılmasına öncülük eden Öğün Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Çağlar’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim