Cafer Elmas

 Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk, tadilata girecek olan Gençlik Merkezi’ne kiralık yer ararken esnafı mağdur ediyor. Kafasına göre Genel Müdürlükten onay dahi almayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk, İstiklal Mahallesi Tevfikbey Caddesi’nde 36 numaradaki işyerinin tamamen katını kiralayacağını ve burada bulunan 9 dükkanın boşaltılması için iş yerleri sahibi Ali Osman Dindar ile anlaştı.

Tadilat yapılacak olan Gençlik Merkezi’nin geçici olarak duracağı yer için tüm dükkanlarını boşaltan esnaf Dindar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden haber bekledi. Yaklaşık 4 ay geçmesine rağmen bugün geleceğiz yarın geleceğiz diye oyalanan Dindar sonunda gerçeği öğrendi. Müdür Lütfi Doyuk kira için anlaşırken henüz Genel Müdürlükten onay dahi alamadığı öğrenildi.

Şimdi 4 aydır kiracılarını boşaltan  ve Gençlik Merkezi’nin taşınmasını bekleyen işyeri sahibi Ali Osman Dindar  mağduriyetinin ne olacağını soruyor. Müdür hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağını belirten Dindar, Vali  ve yetkililerden bu durumu incelemesini istedi.

Başka dükkanlarla da anlaştığı iddiası

Lüftü Doyuk’un Gençlik Merkezi’ni geçici kiralamak için başka işyerleri ile de anlaştığı gelen iddialar arasında yer alırken son gelen bilgi ise ihale yapacağım dediği yönünde.

Genel Müdürlük’ten onay almadan vatandaşı mağdur eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk’un bu konu hakkında ne diyeceği merak edilirken, mağdur olan vatandaş Ali Osman Dindar, Milletvekillerinden ve Vali Halil İbrahim Akpınar’dan konuyu incelemesini istedi.




 

Editör: TE Bilişim