Bilecik Belediyesi ve Bilecikspor işbirliğiyle düzenlenen program kapsamında sahne alan ‘’Bence Hiç Komik Değil’’ adlı tiyatro oyunu için salonlar doldu taştı.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde, sahne alan ve geliri, Bilecikspor’a verilen tiyatro oyununu, Belediye Başkan Vekili Semih Tuzak, Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, Bilecikspor Başkanı Aydın Avcı, il genel ve belediye meclis üyeleri ve çok sayıda tiyatrosever seyretti.

Usta oyuncular, Haldun Boysan, Yosi Mizrahi, İlker Kalay, Sibel Tomaç, Elif Çelik ve İraz Pekgöz gibi isimlerin sahne aldığı oyun, izleyicilerden büyük beğeni aldı.

KULÜP BAŞKANI AVCI:

‘’BİLECİKSPOR’UMUZUN ADINI HER PLATFORMDA DUYURMAYA ÇALIŞACAĞIZ’’

Bilecikspor Kulüp Başkanı Aydın Avcı ise konuşmasında oyunda yer alan sanatçılara teşekkür ederek, ‘’Belediyemiz ve kulübümüz işbirliğinde güzel bir etkinlik düzenledik. Bu oyunda yer alan bütün sanatçılarımıza ve bizleri yalnız bırakmayan tiyatro severlere çok teşekkür ediyorum. Kulüp olarak daha farklı aktiviteler düzenlemeye devam edeceğiz. Çocuklarımızı ve büyüklerimizi seminer, panel ve eğitimlerde buluşturacağız’’ ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim