ATASEV ANILDI

CHP üyeleri, toplantı öncesinde  geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden CHP Meclis Üyesi Zafer Atasev’in fotoğrafını sırasına bırakarak andılar. Başkan Can da toplantının açılış konuşmasında Atasev’i anarak Allah’tan rahmet diledi.

2019  YILI TAHMİNİ BÜTÇE 92 MİLYON TL

Toplantının ilk gündem maddesi; performans programının görüşülmesi oldu. Performans programı, Aralık ayı meclisinde görüşülmek üzere oy biriği ile Plan Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

2’nci gündem maddesi ise Belediyenin 2019 bütçesinin belirlenmesi oldu. 2019 yılının taslak bütçesinin 92 milyon TL  olduğu belirtilirken kesin bütçenin belirlenmesi için Plan Bütçe Komisyonu’na oybirliği ile havale edildi. Bilecik Belediyesinin 2018 yılı bütçesi 82 milyon TL’ydi.

KOMİSYONLARA HAVALE
3’üncü gündem maddesi olan ücret ve tarifelerin görüşülmesi hususu da değerlendirilmek üzere Ücret ve Traife Komisyonu’na gönderildi. MHP’li birkaç üyenin istifası sonrası Ücret ve Tarife Komisyonu ile Kira Tespit Komisyonlarındaki  boşalan yerlere MHP grubundan seçim yapıldı. Buna göre, Ücret ve Tarife Komisyonuna Hamdi Salt, Kira ve Tespit Komisyonuna ise İrfan Yılmaz seçildi.

Toplantı, imar konularının görüşülmesi ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim