Bilecik Belediyesi kentin çeşitli noktalarına Gölpark Mesire alanının İl Özel İdaresi sorumluluğunda olduğunu duyuran billboardlar astı.

Gölpark Mesire alanının Belediye’ye ait olduğunu düşünen vatandaşları aydınlamak ve kafalarında oluşan karışıklığı gidermek amacıyla Bilecik Belediyesi şehrin bazı noktalarına alanın İl Özel İdaresi’nde olduğunu belirten yazılar astı.

“GEÇTİĞİMİZ AYLARDA BİLECİK BELEDİYESİ’NDEN GERİ ALINMIŞTI”

Bilindiği gibi, 2015 yılında Bilecik Belediyesi’ne tahsis edilen ve geçtiğimiz aylarda İl Genel Meclisi’nce alınan karar doğrultusunda Belediye’den alınarak yeniden İl Özel İdaresi’ne tahsisi yapılan Gölpark Mesire alanı kamuoyunda çokça tartışılmıştı.

VATANDAŞLAR MESİRE ALANININ BAKIMSIZLIĞINA SİTEM ETMİŞLERDİ

Son zamanlarda Gölpark’a giden vatandaşlar yolların ve mesire alanının bakımsızlığından yakınmış ve bu noktada yetkilileri harekete geçmeye davet etmişlerdi.Birçok vatandaş ise Gölpark Mesire alanının Belediye’ye ait olduğunu sanarak bu noktada çeşitli eleştirilerde bulunmuştu.

BİLLBOARDLI DUYURU

Bilecik Belediyesi Gölpark’ın hala Bilecik Belediyesi’nde sanan vatandaşlardaki kafa karışıklığını gidermek amacıyla billboardlara duyuru yazıları astı.

Asılan yazılarda, “2015 yılında Bilecik Belediyesi’ne ‘Tahsis edilen’ Gölpark Mesire Alanı 2021 yılında “Tahsis iptali yapılarak” İl Özel İdaresi’nce geri alınmıştır. Bundan sonra tek sorumlu BİLECİK İL ÖZEL İDARESİ KURUMUDUR Saygılarımızla”denildi.

Editör: TE Bilişim