Kızılay Haftası kapsamında Bilecik Belediyesi ile Bilecik Kızılayı ortak proje çerçevesinde kan bağışı kampanyası düzenledi.

Bilecik Belediyesi bahçesinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına Belediye Başkanı Semih Şahin ve Kızılay Başkanı Mefail Ateş’in yanı sıra Belediye personeli ve birçok gönüllü vatandaş destek verdi.

“İnsanlarımızın daha çok kan vermesi toplum sağlığı açısından çok önemli”

Belediye Başkanı Semih Şahin, kan bağışına ilişkin yaptığı değerlendirmede; “Kızılay Haftası sebebiyle kan bağışı kampanyası yaptık sayın Kızılay Başkanımızın öncülüğünde. Aracımız buraya geldi, kan bağışı kampanyasına Belediye personelimiz ilgi gösterdi, bu kampanyanın sadece bu haftalarda değil, daha sık yapılması gerekiyor ve insanlarımızın daha çok kan vermesi toplum sağlığı açısından çok önemli” ifadelerine yer verdi.

Kızılay Başkanı Mefail Ateş ise kampanyaya ilişkin, “Türk Kızılayı Haftası münasebeti ile Belediye Başkanımız ve Belediyemizin öncülüğünde Belediye bahçesinde düzenlemiş olduğumuz kan bağışı programımız gayet başarılı bir şekilde devam ediyor. Belediye Başkanımıza ve Belediye personeline duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Editör: TE Bilişim