Temmuz ayı Belediye Meclisi Belediye Başkanı Semih Şahin’in başkanlığında gerçekleşti. Gündeme alınan 4 madde karara bağlanırken, meclis 1 ay süre ile tatile girdi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Temmuz ayı Belediye Meclisi’nin ilk oturumunda komisyonlara havale edilen maddeler gündeme alındı.

Gündeme alınan ilk maddede Tepebaşında bulunan ve daha önce yıkılan Edebali camisinin yerinde imar plan ve tadilat yapılmasına ilişkin İmar Komisyonu’ndan gelen rapor oy birliği ile kabul edildi.

Gündeme alınan bir diğer madde olan Osmangazi Elektrik Dağıtım şirketinin 2019 yılı yatırım programı kapsamında Bilecik’in merkez mehtelif yerlerine yapılacak olan 13 adet trafo alanındaki imar plan ve tadilat yapılmasına ilişkin İmar Komisyonu’ndan gelen rapor yine oy birliği ile kabul edildi.

Gündeme alından bir diğer madde olan Su eğlence dünyası giriş ücretlerinde şehit ailelerine,gazilere ve engelli vatandaşlara yüzde 50 indirim uygulanmasına ilişkin Ücret ve Tarife Komisyonu’ndan gelen rapor görüşüldü.Görüşülen gündem maddesi yine oy birliliği ile kabul gördü.

Gündeme alınan son madde Yaz Spor Okulları ve Su Eğlence Dünyası giriş ücretlerinde Belediye personeline indirim uygulanmasına ilişkin Ücret ve Tarife Komisyonu’ndan gelen rapor Cumhur İttifakı’nın çekimser oy kullanmasına rağmen oy çokluğu ile kabul edildi.

Diğer yandan Belediye Meclisi 1 ay süre ile tatile girdi.

Editör: TE Bilişim